Dilekcnkn pink_dream25 Ben bir sefer gitmiştim onun indirimini kullanıyorum ☺️ Bence o yüzden yeterli olacaktır ☺️
pink_dream25 Dilekcnkn çünkğ bende bi kere gitmiştim ama bana hiç söylemedi böyle bi indiriminiz var diye direk 8500 dedi
Dilekcnkn pink_dream25 Banada ikinci gidişimde dediler zaten o kadar yoğunluk vardı ki öyle söylediler direk sonra yine gittim bu sefer sakindi indirim olmazmı falan hani öyle söyledim bu fiyatı verdiler sen bht gittiğinde ne kadar ücret ödüyorsun muayaneye
MerveLtf Aras7676g annem orda bir kere ameliyat olmuştu onun dışında bende gitmedim hiç. Kadın doğum katına erkek girmesi yasak ziyaret saatleri dışında, en son öyleydi tabii koronadan önceydi. Şimdi nasıl bilmiyorum 🤷🏻♀️
pink_dream25 Dilekcnkn bnm site indirimim var 247 ödüyorum ama site indirimi doğumda geçersizmiş bende herkes batı bahattan geliyo 7500 diyodu bize niye olmuyo dedm malesef olmuyo size dedi. Israr ettm ama hiç gittin mi diye sormadı bile onlar çok eski hastaları onlara indirim yapılıyo dedi. Bende sürekli giden eski hasta sanmıştm siz bi kere gittim deynce 2 ay önce bende bi kere gittm onu sayarlar mı acaba😀
Dilekcnkn pink_dream25 Bende o kadar muayane veriyorum bence siz bu sefer gittiğinizde hasta yatşıtan tekrar fiyat alın ben aldım resminide çektim ama ben bahata gittim falan diyin olmadı doktoru araya sokun 😂 1300′de az para değil hani
2bebek3gebelik Gvnsvd buradaki bazı fiyatları okuyunca banada bi aşırı fazla gelmedi değil sadece doğurtacaksın extra birşey yok neyin parası bu, bu kadar anlamadım. Eskidi artık yeni olsa yine gam yemicem adı var bir tek inan başka birşeyi yok
Marry_59 Zeyno0606 Türkan Gülpınar a gidiyorum, memnunum, güler yüzlü ve ilgili. Doğumumuza 2 hafta kaldı :)
Dilekcnkn pink_dream25 Aynen canım doktoruna anlat sonrada hasta yatışa falan söyle inşallah o indirimi yaparlar hangi doktora gidiyorsun bu arada
Bebeksum Fasulyemom evet hastane sitesinden veya arayarak alabilirsiniz bulunuyor uygun gün. Bir kez acil doğum çıktı yarım saat beklemek zorunda kaldım o da normal bir durum olabilir yani . Ama tavsiye ederim herkese medipolü
zeyse 5432 özel doktordamı yoksa normal olarak mı yapacaksınız hangi doktor kontrölündesiniz kac haftalıksınız. Bende konyada dogum yapcamda onun için soruyorum meram tıpı düşünüyorum