Ecos123 Aydanmutlu evet güzel bi yer zaten de çok sıcak havalar neyseki yaza denkelmedim çok şükür 😑sağsalim kucagimiza alalım insl senin doğum ne zaman
Sehera1 Merak edip sormuştum Bahçelievler Medikalpark normal 7000, sezaryen 8000₺ muayene 250₺ Tamamlayıcı sağlık sigortam olduğundan ücret ödemiyorum
Dilekcnkn pink_dream25 Neslihan hanıma bende yıllar önce vedat beye gitmiştim onun indirimini kullanıyorum şu an 😂
zeyse 5432 canım muanesi ne kadar doguma ne kadar diyor acaba bende hasan energine gitmeyi düşünüyordum
Mervekarasenol Mhendsanne uğur deniz türel doktorum. Sezeryan 2000 normal 1800. Normal için epidural olursa beş yüz tl ek parası var
Zeynepgll1 Allah nasip ederse İstanbul Esenyurt özel yeni hayat hastenesini düşünüyorum zaten doktorum ve kontrollerim orada. devlet olursada Beylikdüzü devleti düşünüyorum😌
Dilekcnkn pink_dream25 İnşallah canım valla imkanları güzel gerçekten ama önemli olan tabikide doktorumuzu iyi niyeti sağlıkla alırız inşallah bebişlerimizi ☺️
Zehra-33- yaseminnnk haklısın benim gittiğim hastanede 9000 istiyor bakalım ama 27 . Haftadayım bebeğim için feda olsun🤩