annelinkoo Sencemeny memnun kalmıştınız o zaman 😇 ben ilk te merak ediyorum nasıllar ilgileri alakaları nasıl diye
Sencemeny annelinkoo baya memnun kalmıştım çok ilgilendi gerçekten korkumda olmamıştı pek ne olduğunu anlamadan doğumda oldu bitmisti şükür inşallah yine aynı şekilde memnun ayrılırım 🥰
Kivircikk Bsra1111111 doğru eşime de söyledim ben kulanamam diye oda boşver biz yeni kıyafetler alırız dedi de bakalım
yelzkyatepe İstanbul küçükköy Özel Başarı hastanesinde normal 2800 sezeryanla doğum 3800 dediler bana ama doktorum başka bir hastaneye gidiyor . Hastane ile ilgili tereddütteyim ☺️☺️
Bezelyeninannesii Pdselin ben de onu soracaktım doktorunuz kim memnun musunuz ve muayene ücreti ne kadar😊
Pdselin Bezelyeninannesii Bezelyeninannesii Neşe Solak Korkmazer doktorum, kendisinden çok memnunum. Naif, kibar ve insanın içini açıklamalarıyla rahatlatan birisi. Muayene ücreti 210 TL olmuş sanırım ama sendika indirimi kullandığımız için 185tl ödüyoruz 😊
Dilekcnkn pink_dream25 Ben bir sefer gitmiştim onun indirimini kullanıyorum ☺️ Bence o yüzden yeterli olacaktır ☺️
tugba_2 MerveLtf Yanıtlara baktım da dogum ücretleri normal sezeryan farketmez ne kadar uygun özel hastane olmasına rağmen. Ben izmirdeyim normal doğum 6 7 sezeryan olursa 1 lira kadar da fark oluyor. Arkadaşlar bana hastane tavsiye edin lütfen hem ilgili bir doktor hemde sizin dediğiniz 2 3 bine doğum 🙏
Zehra-33- yaseminnnk haklısın benim gittiğim hastanede 9000 istiyor bakalım ama 27 . Haftadayım bebeğim için feda olsun🤩
Nazbahar MerveLtf fiyatlar ne kadar uygunmuş 😳 Bizim Bursa medicana hastanesi normal doğum 8500 sezeryan olursa 9000 Tl olacak 😬 doktora da her ay ayrı muayene ücreti ödeniyor tabi. Doktorumdan aşırı memnunum ama fiyatlar normalin üstünde
Mlk00 Muş merkezde yaşıyorum ancak gidebilceğim bir tane şifa hastanesi var memnun değilim güvenemediğim içinde ankara çankayada doğum yapmayı düşünüyorum önerdiğiniz doktor tavsiyeleriniz varsa alabilirim sevgili anneler
Sultankiz MerveLtf İstanbul Medipol Mega normal olursa 3.750₺ sezeryan 5.200 ama eylülde güncellenecekmiş doğum kasım😂
Elfelf475 Sultankiz ben de kasım Duygu ışıl gencere gidiyorum zamdan bir ay sonra doğuma gideceğiz resmen umarım zam yapmazlar 🤭