Nisanurunannesi3850 Naciyeylmz hepsi icine dahil ekstradan yatmaniz gerekirse o zaman ucret ayri oluyor😊 doguma dahil yatisiniz
Ayglguney Ankara A LİFE hastanesinde 5200 TL’ye hamilelik sigortasıyla doğum yapmayı planlıyorum inşallah 🥰
ozzengin MerveLtf Ankara lokman hekim akay hastanesinde doğum yapacağım. Paket şeklinde almıştık 6750ydi biz aldığımızda.
Austosprensi_ Medifema da doğum yapanlar refakatçi kabul ediliyor mu kovid testi yapılıyor mu doğum 5bin diye duymuştum öyleymiş burda yazanlar oldu medifema da doğum yapanlar cevap verebilir mi hasteneden memnun kaldınız mı doktorum ali irfan güzel
Dilekcnkn RumeysAAT Yok hayır sadece kontrol amaçlı gitmiştim ama iyi bir doktordur kendisi erkek tercihim olsaydı ama reşat beye giderdim ama kadın istediğim için neslihan hanımı tercih ettim
sevvalakkah MerveLtf İzmir özel karataş hastanesi normal ve sezeryan doğum fiyatı 2220 ₺ bende temmuzda doğurucağım inşAllah
_SeymanurSevencan_ MerveLtf MerveLtf merhaba. İstanbul florya medical park 4750 tl. Kısmetse 1 bucuk ay sonra doğum gerçekleşecek.
Fasulyemom _SeymanurSevencan_ Merhaba, aynı hastanede Doğum yapıcam normal Doğum fiyatı mı bu? Ben görüştüm 5.500tl demişlerdi. Herkese farklı fiyat veriyorlar anlaşılan🤷🏻♀️Zaten Doğum fiyatları çok yüksek🤷🏻♀️
Ozgeleo-07 MerveLtf merhaba ben sıgortacıyım allıaznın saglık sıgortası ayrıca tüm sırketlerın doğumu karşılaması ıcın en az 1 yıl önceden yanı doğum gerçekleşmeden paketi dahıl etmeniz lazım gebe kaldıktan sonra yararlanmazsanız bekleme süresi var polıce de
MerveLtf Ozgeleo-07 aa 🙄 şuan 2,5 aylık hamileyim. Herhangi bi özel sigortada doğum poliçesi yaptıramaz mıyım 🙈
_SeymanurSevencan_ Ozgeleo-07 merhaba hangi sigorta acentesindesiniz bilmiyorum ama ben 6.cı ayımdayken doğum sigortası yaptırdım. Muayene harıc sadece doğum anında 8500 tl yerine 4750 ye indirdi sigorta firmamız
yusufalpmom Nisanurunannesi3850 memnun kaldınızmı doktordan bende Akif hoca var ona gidiyorum ama çok yaşlı tedirgin oluyorum
Nessliihhaann Melihanur__ Aygen Çelik. Kendisinden çok memnunum herşeyden önce bi abla gibi yaklaşımı hoşuma gidiyor
melissara MerveLtf KONYA ✅Meram Akademi hastanesi Tülin Yaman çok memnun kaldım hem doktorumdan hem hastanenin temizliğinden ilgilerinden☺️ Doğum paketi satın aldık herşey içinde 5.000 tl sezeryan doğum yaptım fiyata dahil sezeryan normal farketmiyor bebeğin ilk bakımları ve hamilelikte olan tüm testler tahliller detaylı ultrasonlar hiçbirşeye ayrı para ödemiyorsunuz ✅👍🏻
fatmacos MerveLtf 30.12.2027 de 550 ye doğum yaptım özel güngören hastanesinde şimdide takipim orda nasip olursa Eylül ayında doğum görünüyo 1700 normal sezaryen 2200 nasip de hangisi olucak bakalım bu sefer