Mrvkml MerveLtf kan tahlilleri var 2li tarama var çok şükür ikili de sorun çıkmadı ondan üçlüyü karşılamadı. Detaylı ultrason şeker yüklemesi testini devlet hastanesinde yaptırdım bunları ödemedi galiba nst yi de karşılamıyor onu sormadım
Sevda19 Merhaba arkadaşlar istanbul beylikduzu medi haus hastanesinde doğum yapan varmı bende orda yapmak istiyorum fiyat sormadım daha doktor ismi aynur..
MerveLtf Mrvkml bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim, inşaAllah sağlıcakla kucağına alırsın bebişini 🤗😇😍
Eylemmm1655 ozlem48gs Ay pardon doğum ücreti 3100 tl evliye fazila gidiyorum ben yeşimde çalışıyorum hayat hastanesi ile yüzde on indirim doruk hastanesi ile de yüzde on beş indirimi var dorukta doğum yaparsam 2800 tl doğum
Nisanurunannesi3850 Naciyeylmz hepsi icine dahil ekstradan yatmaniz gerekirse o zaman ucret ayri oluyor😊 doguma dahil yatisiniz
213347ayse2133 Mersin ozel su hastanesi 28 haftaligim daha doğumu konuşmadık nasip olursa eğer tam kapanmadan sonra konuşacağız doktorla
Mugegem 213347ayse2133 😍su hastanesi de dilek ozdemir benim doktorum ilk dogumumu 19ay oldu yapali yine ona gitmistim ilk dogumda yaklasik 2800gibi bir rakam odemistik ekstra belden igne vurulmustum o yuzden fiyat artmisti bu sene de fiyatlar en fazla 3bin civari olmustur diye tahmin ediyorum. su hastanesinde siz hangi doktora gidiyorsunuz 🐣?
Hayal11 Edali87 benim dr Prof medicanadayım bende canım 6 haftalık bu arada onu da karşılıyorum mu acaba Mehmet tunç canda ve içerisinde tarama testleri detaylı ultrason dahil mi bu 10 bin TL ye
Edali87 Hayal11 ama risk durumu erken doğum küvet bedeli vs gibi riskli her sey var aynı hastaneye gidiomusuz istersen ekle n.eda.oz instagramim
BeyzaErsy MerveLtf Denizli de Özel Tekden Hastanesinde sezeryan 4bin TL ye doğum yapıcam nasip olursa 10 gün sonra
Senatuna71 annelinkoo evet canım benimde ilk çocuk tırsıyorum korkuyorum heycan var 🌺 Seval hocayı geçen gittiğim de duydum . Verilen fiyat ne acaba size hastanenin
annelinkoo Senatuna71 ya yanlış hatırlamıyorsam 2300₺ ama indirimli gidiyoruz biz %15 weya %20 indirim uygulandığında 2000₺ yi bulmuyor bile tam hesaplatmadığımız için net diyemiyorum ama normal fiyatı 2300₺ idi sanırsam. Sana ne kadar dediler canım ? Bir de sewal hoca için ne duydun 🥰
Senay3838 Nisanurunannesi3850 Süpermiş bende o hastanede Ahmet Emin mutlu ya gidiyorum da ondan sordum 😊
Esbebeginannesi Miniklerinogretmeni merhaba. Neden acaba. Hastane ile ilgili sıkıntılariniz mi oldu acaba. Evimin yaninda oldugu icin mecburen gidiyorum o hastaneye yakinlarda baska ozel hastane yok maalesef
Nimet16 Duyguogunc bir ihtimal ben tayinciyiz annemin yanında doğum yaparım ortadoğuda filiz hanıma gidiyorum adanaya geldikçe
Duyguogunc Nimet16 Bende eşimin görevi dolayısıyla Kıbrıs’ta yaşıyorum ama doğumu Adana’da yapacağım Allah izin verirse memnunmusunuz doktorunuzdan ve kaç haftalık hamilesiniz acaba ?
Austosprensi_ Elifyusra bende ağustos ta dogurcam doktorun kimdi ben ali irfana gidiyorum doğumun nasıldı doktor açısından falan memnun kaldın mı
Tugce16 Namur ben telefonla aradığımda muhasebeden alacaksınız fiyat bilgilerini dediler ben de oraya bağlandım sordum normal doğum için 2800 zorunlu sezaryen için 3400 dediler. Memnun musunuz doktorunuzdan, kaç haftalıksınız? Ben de Semra İnmez’e gidiyorum
Namur Tugce16 tamam iste fiyat ayni 150 lirada korona testi icin aliyor 3550 oluyor toplamda. ben saadet hanimdan cok memnunum ama Semra hocada cok iyidir ben hastaneye gidince adini gordum Semra hocanin asiri kafa kadindir severim eczaci teknisyeniyim ben eskiden hepsi yakacik kadin dogumda idi hepsi buraya gelmis Saadet hoca Emine hoca Semra hoca ucude iyi doktorlar
veraninannesi1634 MerveLtf güngören özel ilgi hastanesi. Fiyat hrnüz sormadım. Bilen varsa yazabilrmi 😇