Eylemmm1655 ozlem48gs Ay pardon doğum ücreti 3100 tl evliye fazila gidiyorum ben yeşimde çalışıyorum hayat hastanesi ile yüzde on indirim doruk hastanesi ile de yüzde on beş indirimi var dorukta doğum yaparsam 2800 tl doğum
Hulyaaaa arzumkaya merhaba doktorunuz kim acaba 😊 bende başarıya gidiyorum de selime hanıma. İlk dogumum da onda olmuştu 😊
arzumkaya Hulyaaaa Cagla Hanım benim doktorum ilk gebeligim cok memnunum doktorumdan ama cuma günü son günüydü o hastane de Asya hastanesinde olck artık. Benim de doğumuma 5 gün var Çağla doktorum dogumuma gelicek son haftam olduğu için Selime doktora görün dedi suyuma bakılicak sadece. Bende pazartesi ya da salı günü son kontrol için Selime doktora görüncm🙂
Mehtap1979 Merhaba anneler Ben Ankara’da MedicalPark ta doğum yapacağım inşallah.Doğum paketi aldım 8000 TL eğer sadece doğum alacaksanız normal ya da sezeryan farketmiyor 5500 sanırım
tugbis06 Mehtap1979 merhabalar ben batıkent medikalpark ta doğum yapcam. Doktorum öncelik normal doğum dedi hayırlısı
Bsra1111111 HMK cakmak erdem mi benim kuzenim hiç memnun kalmadı doğum yaptı kac saat sonra gelmiş doğuma kadar çok memnun kaldi sonra doğumdan sonra ilgisi alakası cok farkli olduğunu dile getirdi
Eylemmm1655 ogrencianne35 ben doruk hastanesi gittim gecen hafta doğum ücretini falan konuştum indirimli hali 2800 tl denildi acaba doktor dan doktora fark mi var
annelinkoo Senatuna71 ya yanlış hatırlamıyorsam 2300₺ ama indirimli gidiyoruz biz %15 weya %20 indirim uygulandığında 2000₺ yi bulmuyor bile tam hesaplatmadığımız için net diyemiyorum ama normal fiyatı 2300₺ idi sanırsam. Sana ne kadar dediler canım ? Bir de sewal hoca için ne duydun 🥰
Senatuna71 annelinkoo canım benimde 2500 diye biliyorum tam fiyat almadık daha Seval hocayı yeni duydum yani isim olarak bilmiyordum nasıl bir doktor bilmiyorum sürekli ona mı göründün sen
MerveLtf Mrvkml bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim, inşaAllah sağlıcakla kucağına alırsın bebişini 🤗😇😍
MerveLtf Ozgeleo-07 aa 🙄 şuan 2,5 aylık hamileyim. Herhangi bi özel sigortada doğum poliçesi yaptıramaz mıyım 🙈
Ozgeleo-07 MerveLtf sompo Sıgorta var sadece oda sadece belirli hastanelerde geçerli . Onun paketleri de Baya yüksek .
perilice123 MerveLtf ben on küsür senedir özel sigortalayım. Allahtan mevcut paketimde doğum teminatı varmış bilmiyordum. Eski poliçem bitmeden hamile kalmıştım yeni dönem teminat yükseltemedim o yüzden. Hamile kalınca risk olultu diye sigortaların çoğu teminat yükseltme veya doğum teminatı vermiyorlarmış.
Mandalina91 MerveLtf normal doğum 1 gece , sezeryanda 2 gece. Ücretin içerisine bebeğin aşıları, kontrolleri (kaç seferlik bilmiyorum) , anne bakım paketi, annenin ilk kontrolleri, hoşgeldin hediyelikleri , şerbet ve özel lohusa yemeği varmış
milena_ MerveLtf İstanbul Bağcılar Medilife’ta Dr Sema Yılmaz’a gidiyorum. Orada yapacağım doğumu da inşallah doktorumdan memnunum. Doğum fiyatlarında da çok yardımcı oluyorlar. Eltim de orada doğum yaptı. Buradan net söylemek doğru olmaz ama 2binin altında fiyatlar..