gmzkbk Beratefeninannesi Azer hanıma gidiyorum şimdiye kadar çok memnun kaldım doğumda da inşallah öyle olur
Haticeates suleirez merhaba canım bu güncel fiyat mı cuma günü fiyat alıcam hastaneden ama fiyatı merak ettim güncel mi
suleirez Haticeates güncel fiyat ileteyim size. Normal doğumda 1 gece, sezeryanda 2 gece yatış veriliyormuş. İki doğum şekli de 6.500 TL. Epidüral ekstra 1.250 TL. Bu şekilde fiyat aldım doğumum kasımda. 💐
SloveM08 MerveLtf Düzce’de yaşıyorum ama Bolu üniversitede de yapıcam doğumumu hastane olarak çok daha iyi olduğu için.
tugcebyrm MerveLtf Selam, temmuzda doğum yapacağım inşAllah☺️ Kocaeli Gebze Özel Yüzyıl hastahanesi normal doğum 3750 sezaryen 4000tl hayırlısı bakalım :)
a_burcu_bur tugcebyrm ben Pendik yüzyıla gidiyorum ama sormadım henüz fiyatını, aynıdır heralde. Siz detaylı ultrason yaptırdınız mı. Kaç haftalıksınız bilmiyorum da, orda yaptırdıysanız ne kadardı acaba 🥰
yusufalpmom Nisanurunannesi3850 memnun kaldınızmı doktordan bende Akif hoca var ona gidiyorum ama çok yaşlı tedirgin oluyorum
elaveipek 500 tane yorum var ayni hastaneye gittigim kimse yok biruni unv hastanesi floryaya giden yokmu yaw
Ayssunn melimavi3001 Tuğba kılık , evet şok güzel ama ger şey pahalı ikili test 540lira mı neydi devlet bedavaya yapıyor yani klasik testleri devlette yaptırırsanız sadece muaye ve doğum için gayet güzel hastane ilgililer
Tazegultrnli suleirez doktorunuz kim acaba medicanada bende cuma günü sorucam doğumu doktorlar arası fiyat değişimi oluyo mu merak ediyorum
Ysmnkhrmn Byzadmrl merhaba bende orada yapmayı düşünüyorum normal ve sezeryan fiyatı da aynı mı genelde farklı oluyor ☺️
Seda0651 Han-003 ben paket almadım ama sadce doğum ücretini yada muayene ücretini biliyor musunuz acaba
Lucky-Me Burculina21 Aynı hastaneye kontrole gidiyorum ben de sordum hepsi 4750 tl dediler, bana ekstra ücret alacağız demediler
ilkenurselman Lucky-Me Evet bende Can hastanesine muayeneye gidiyorum 3 hafta önce sordum tüm doğum çeşitleri aynı fiyat 4750 dediler.
MerveLtf Toprak-Irmak ben şuan özel bi polikliniğe gidiyorum orda doktorum var. Bi yerden de hastane ve doktor araştırıyorum