Beyzalp06- Ecrinveannesi78 Merhaba oraya randevu alınmıyor diye biliyorum siz en baştan beri mi gidiyorsunuz biraz bilgi verebilir misiniz acaba ☺️
Esraomer Mehtap23 Mehtap23 fakülteye hiç bakmadık orası hakkında hiçbir bilgim yok. Hakkımızda hayırlısı olsun. İnşallah iyi doktorlara denk geliriz
Senatuna71 annelinkoo benimde Fatma hoca ama aşırı yoğun Seval hoca nasıl bu arada canım . 35+5 hafta canım az kaldı yani senin nekadar var
annelinkoo Senatuna71 benim de 34+5 😇 ayy az kaldı ewet hem heyecan hem tecrübesizlik ya erken gelirse korkusu.. ws ws 🙄🙄 sewal hoca da iyi bi dr ya samimi çok ta bilinçli yani korkutmuyo sakin dawranıyo her gitmemde mutlaka detaylı inceler gerektiği kadar da bilgilendirir
RumeysAAT Dilekcnkn bht clinic İstanbul temaya gidiyorum batı bahata gitmedim hiç , 304₺ veriyorum muane ücreti bht de.
Dilekcnkn RumeysAAT Anladım ben daha önce 2015 yılında bir kez vedat beya gitmiştim o yüzden bahat indirimi ile 247 muayane doğum 7200 anlaştık sizde isterseniz bir kez gidin batı bahata belki sizede indirim yaparlar
Beratefeninannesi Hirakerem bennde konyalı arıyordum ben nasipse konyada yapacağım kontrollerime hep medovaya gittim ama yeni şehir hastanesinde doğum yapıcam nasipse direk acilden giricem
Arfgl123 Kiziltan Ben orada yapacağım. Özel sağlık sigortası ile sezaryen olacağım ama sigortam spinali karşılamıyor. Onun ücretini öğrenmeye çalışıyorum. Siz biliyor musunuz?
Kiziltan Arfgl123 bilmiyorum ben 2 aylık hamileyim henüz, ama orada doğum olacak gibi görünüyor. Bana paket olarak 9 10000 civarı bir para söylediler biz ayak üstü sormuştuk vakit olduğu için, doktorum nur hanım sizin kim
Edali87 Hayal11 medicana ile anlaşması var bana esim sompo dogum paketi yaptı kendisi sigortacı. Muayeneleri ücretsiz yani sadece 15tl devletkatki veriosun muayene ztn 315tl normalde. 9 muayene fln icinde sanırım dogum içinde ve olası riskler demisti Esim hani kuvez durumu olur fln yada başka bi aksilik olursa gibi ozaman maliyet belimizi büker diye sigorta rahat ettiriyor. Biz 10000 ödedik yani taksitle ödüyoruz yaptırmak istersen telefon ile gorusebilirsiniZ
Hayal11 Edali87 benim dr Prof medicanadayım bende canım 6 haftalık bu arada onu da karşılıyorum mu acaba Mehmet tunç canda ve içerisinde tarama testleri detaylı ultrason dahil mi bu 10 bin TL ye
Merve3269 Edali87 iyi akşamlar bizde sompo sigorta yaptirmak istedik ama bize kredi kartiyla cekim yapiyoruz dediler bizde kredi karti kullanmiyoruz ve bulamadik nakit ödemek istedik nakit kabul etmediler eşinize sorabilirmisinz tüm acentelerde bu sekildemi durum bursada yasiyorum bu arada
Beratefeninannesi gmzkbk doktorun kim bende medovoda muayene oldum hep Güler altıntepeydi doktorum hiç memnun kalmadım ne kontrol günü verirdi ne yapılacak testler hakkında bilgi sonra bende hastaneyi değiştirdim
gmzkbk Beratefeninannesi Azer hanıma gidiyorum şimdiye kadar çok memnun kaldım doğumda da inşallah öyle olur