Toprak-Irmak MerveLtf aaa ne güzel memnunum eski dr um gitti ancak şimdiki de iyi begeniyorum bakalım sen nereye gidiyorsun ?
MerveLtf Toprak-Irmak ben şuan özel bi polikliniğe gidiyorum orda doktorum var. Bi yerden de hastane ve doktor araştırıyorum
Drymomm Asyaayaz1 bende 22haftalığım hayırlısıyla doğururuz sağlıcakla inş senin a kalmış benim Eylül başı ama sezeryan oldu için Ağustos 20si fln olabilir
Dilekcnkn RumeysAAT Anladım ben daha önce 2015 yılında bir kez vedat beya gitmiştim o yüzden bahat indirimi ile 247 muayane doğum 7200 anlaştık sizde isterseniz bir kez gidin batı bahata belki sizede indirim yaparlar
Merve2Asel Bursa Şehir hastanesinde nasipse ilk kızım özelde Doğum yapmıştım ama burda Doğum yapanlar çok memnun kalmış oyüzden nasipse burda olucak
honeysmom MerveLtf Antalya yaşam hastanesi doğum paketi 7000 tl aldık. Daha doğuma var tabi, Allah evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Zeynep_ayaz Asyaayaz1 cnm muane ucreti ne kadar birde dogum ucretinde neler mevcut esi dogumhaneye aliyolarmi bilgin varmi
Mrs_Nergiz Nurhan92 merhabalar ben bugün fiyat aldım ataşehir medicana dan normal 7500,sezeryan 9000 tl dediler 🙄
Nurhan92 Mrs_Nergiz Merhaba, benim doktorum muayene ve doğum ücreti çok çok daha uygun başka bir hastaneden oraya yeni başladı. Ben onun devam hastası olarak gittiğim için bu fiyatı verdiler. Sıfırdan o hastanede başlayacaksanız verdiklerin fiyat normal 😕
SemanurKececi MerveLtf İstanbul Pendik’te emsey Hospital da doğum yapıcam inşallah 5000 lira olarak anlaşmıştık
balkansumeyye Osmaniye özel ibni Sina hastanesi normal doğum 1300 epidurallı 1700 mecburi sezeryan 1500 isteğe bağlı sezeryan 2000 bende mecburu sezeryan olacam