bubuiledudu Kubra_8 gebeliği planlamadan çok önce başlatıyorsunuz özel hastanelerde hem normal bakılmanıza hem gebelik rutin kontrollerinize hem de doğuma ücret ödemiyorsunuz
Dilekcnkn Elif96 Aminn cümlemizin ben özellikle temizlik açısından ve doğum konusunda doktorumun geleceğini duyduğumda direk orayı seçtim sancımı doğumumu hep kendi odamda yapıcam doktorumda çok şükür iyi o yüzden artık zorluycaz kendimizi. ☺️
Tutkucimeen Miniktosbaa maalesef normal doğum 😔 hamile olduğumu öğrendiğimde ilk o hastaneye gittik çünki
Seymaacih Masli aaa bende başkent hastanesine gidiyorum Hakan beye 😃 siz hangi doktor? Doğum fiyatlarını ben sordum da biraz pahalı geldi 😃🤧
Nisanurunannesi3850 Edakaraylan memnunum hamileligimin basindan belli ona gidiyordum dogumdada memnun kaldm 😊
selen89 Caglacayir medline hastanesi muayene ücreti ve doğum ücreti ne kadar bende daha 6 haftalığım hangi hastaneye ve doktora gideceğime karar vermedim
Caglacayir selen89 ben Ahmet Barış güzele gidiyorum muayne ücreti 415 TL veriyorum diğer doktorlarının muayne ücretleri daha makul 200 civari doğum ücreti de normal ve sezeryan farketmiyor 5 ile 7 bin arası şuan
RumeysAAT Dilekcnkn bende Vedat beye gidiyorum 8,500₺ dediler normal doğuma 9,50 sezeryana dediler indirim yaptırdınız mı siz ?
NeslihanDuz Nisanurunannesi3850 Bende hüma hastanesine gidiyorum ☺️ Doktorunuz kimdi acaba memnun kaldınız mı.?
RumeysAAT Dilekcnkn bht clinic İstanbul temaya gidiyorum batı bahata gitmedim hiç , 304₺ veriyorum muane ücreti bht de.
TugceSmile Ekose9 benim de çok büyük olasılıkla izmir medicana olacak. Ama benim doktorum dışarıdan. Bu fiyatın içinde neler dahil acaba bilgi alma şansınız oldu mu. Biz hastaneyle görüşmeye gidecektik ama kapanma süreci girdi devreye henüz detayları görüşemedik
ikizlerimveben Mandalina91 gayrettepe şubesinde olacağım ben. Doktorum Aykan Özçelik ve çok memnunum. Hiç umrumda değil dalga geçenler. 8 ay boyunca içim çok rahattı, hem hastane çalışanları hem doktorum her zaman yakından ilgilendiler.
Egeve2zler Ankara’da Doktorum Hüseyin pehlivan özel muayenehanesine gidiyorum. Doğumum Sincan koru hastanesinde olacak. İkiz gebelik paket fiyatımız 7000.
Namur Tugce16 size ne fiyat verdiler Saadet ünsala gidiyorum ben telefonla fiyat bilgisi vermiyorlar ama hastaneden fiyat aliyorsunuz
Tugce16 Namur ben telefonla aradığımda muhasebeden alacaksınız fiyat bilgilerini dediler ben de oraya bağlandım sordum normal doğum için 2800 zorunlu sezaryen için 3400 dediler. Memnun musunuz doktorunuzdan, kaç haftalıksınız? Ben de Semra İnmez’e gidiyorum