Esekoldurengunes MerveLtf İstanbul Pendik Medipol’de 27 Nisan’da normal doğum yaptım. 2400 lira doğum ücreti + 150 lira Covid testi ile toplam 2550ye mal oldu.
MerveLtf Esekoldurengunes Allah analı babalı sağlıklı bi şekilde büyütmeyi nasip etsini evladınızı 🤗😇😍
suleirez Betulnebiazizoglu Bursa Medicana 6500 TL + 1.250 epidüral. Burada yazan fiyatlar çok uygun medicana neden böyle pahalı bilmiyorum😔
Haticeates suleirez merhaba canım bu güncel fiyat mı cuma günü fiyat alıcam hastaneden ama fiyatı merak ettim güncel mi
ilkgozagrimhavinim İstanbul Kartal özel birlik hastanesinde yapacağım doğumumu inşallah. Normal doğum 2500,sezeryan için 3000 dediler sigortalı fiyatları. Muayene ücreti olarakta 120 tl ödüyoruz
Drymomm Asyaayaz1 bi kaç ay olmuştur ben kendim sormuştum normali arkadaş için sezeryanı kendim için bana 3000 bin dediler 2200 de normal kaç haftalıksınız
Asyaayaz1 Drymomm 26+3 üz bende soralı 2 ay olmuştur hastahaneyi aradığımda öyle denildi gene arar öğrenirim🌸
Drymomm Asyaayaz1 bakıyorum baya pahalı ist içi doğumlar asya uygun onlara göre sen hastaneyi daha biliyon sanırım ben ilk defa gittim o hastaneye
Mimi97 Zeynepckr Nasıl ya ben geçen ay arayıp muayene ve doğum ücretlerini sordum normal 4.750₺, sezeryan 5250₺, istekli sezeryan 10.000₺ dediler 🤭🤭🤭🤭
MerveLtf Deryabsrn bu do Deryabsrn bunu hastaneden doğum paketi olarak mı alıyorsun yani doğumdan önce doktor kontrolün var mı içinde yoksa sadece doğum mu var
MerveLtf Seydabadecakil yıllaaarrr önce orası ensar hastanesiydi annemde orda doğum yapmıştı 😂 oraya karşı bi ısınamıyorum ama doğum ücreti çok uygun geldi. Hangi doktora gidiyorsun ve genel olarak ilgililer mi
Seydabadecakil MerveLtf Cem ardıç aşırı iyi bir doktor beylikdüzünden oraya gittim onun için 9 ay boyunca normal doğum yanlısı yalvarmama rağmen sezeryane almadı beni iyikide almamış doğurduktan sonra teşekkür ettim kendisine :) hastane çalışanlarına gayet ilgili ebesinden hemşiresine gerçekten çok memnun kaldım
Seydabadecakil MerveLtf gogleda yazın doktorun adını yorumları okuyun tek bir kötü yorum yok çokta cana yakın bir doktor en önemliside insana güven veriyor
Mimi97 Betulnebiazizoglu Bursa Özel Medicabil Hastanesi, Dr.Sena Kutucu, Muayene Ücreti 210₺, Her şey dahil Normal Doğum da 4.000₺, her şey dahil Sezeryan doğumda 4.000₺ dendi bana ve epidural olursa 500₺ farkı var
Zeynep0332 Gzey123 ben sona ulaştım şükür cnm..darısı başınıza..evet ünv hastanesi oluyor..normal dogumda prof.girmiyormuş..birde 15 kişilik öğrenci grubu dogumu izliyormuş..öyle olunca içim ısınmadı..odalarda 4 kişilik bide..
Drymomm Asyaayaz1 detaylı değilde benden ikinci düzey usg yazıydu kağıtta aynı şey değil dimi fiyatı farklı çünkü
bubuiledudu Kubra_8 gebeliği planlamadan çok önce başlatıyorsunuz özel hastanelerde hem normal bakılmanıza hem gebelik rutin kontrollerinize hem de doğuma ücret ödemiyorsunuz