Senatuna71 cemreninannesi67 inşallah canım ya işte doktor korkuttu gelişim geriliğimi var falan diye önceden haftasıyla uyumluydu noldu gelişimi kilo alımımı durdu falan diye 😓
Senatuna71 Hanife_ikranuR ya çok şükür elhamdülillah sağlığı açısından şuan bir sıkıntı yok sadece sağ böbrekte genişleme var o geçmedi gerilermi bilmiyorum ama kilo için göz korkuttu 😓
Hanife_ikranuR Senatuna71 hiç bişi olmaz Allah’ın izniyle benimde arkadaşıma bebeğin Kafası vücuduna göre büyük diye kıza dediler sonra bı doğdu öyle bişi yok maşallah sapasağlam doğdu bazende doktorların cihazinda sorun oluyo sanirim karambole konuşuyorlar
Senatuna71 Cansu-13 tabi orası öyle haklısın kuzumda işte doktor biraz korkuttu öyle olunca insan dertleşecek akıl alacak konumda oluyor 🌺
Hat_ice Senatuna71 35. Haftada 4 hafta gerilik var denildi önceden iki haftaydi sonra bir haftaya düştü ama şuan hala 4 hafta çok tedirginim bende 35 te 2200gr 44 cm di 36 olduk
Senatuna71 Hat_ice alla alla şuan çok şaşırdım sürekli aynı doktora mi göründün doktor ne diyor peki kuzum bu duruma şuan 35 haftalık misin
Nisammmm Senatuna71 28 haftadan beri suyu sınırdaydı bu haftalarda düzeldi öyle olunca bebeğin kilo alması biraz yavaşlamış o yuzden
Hat_ice Senatuna71 şuan 36. Haftaya girdik canım 30. Haftada başladı gelişim geriliği bir hafta olarak sonra iki haftaya çıktı 33. Haftada tekrar bir hafta dedi 35 te 4 hafta olmuş aynı doktor 37 de başka doktora gidicem artık hatta riskli bir durum varsa bebeğim için doğuma almasını isticem anca kendime korku geliyor bebeğime birşey olur diye 4 hafta çok riskli bir gerilik
Senatuna71 Hat_ice evet şuan bende şaşırdım bir doktora da bağımlı kalma hatta 2 bile kendini de strese sokma o bile bebeğin gelişimine engel olabiliyor yemen nasil iştahsızlık falan dar giyiniyor musun çok geçmis olsun kuzum bu arada ama korkutma kendini ne olursa olsun sebebini iyi araştır
Hat_ice Senatuna71 öyle canım Allah razı olsun yemem içmem çok güzel protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum lakin benim son aylarda yine ilk aylardaki gibi bulantı kusma başladı çok tuhaf ama doktor normal dedi onada 7 kilo verdim halada kilo almadım bendende kaynaklı galiba ikinci gebeliğim kızımda hiç böyle olmadı oğlan kızdan daha nazlıymış 😊hamilelik ne bunda öğrendim
Senatuna71 cemreninannesi67 inşallah canım sağ salim tek temennim o kilo alır Allah’ın izniyle işte burda birbirimize içimizi açıyoruz 🌺❤️ var olun kuzum
Senatuna71 Hat_ice Benimde bulantım var kuzum çok şükür kusmuyorum ama mide bulantısı var oda baskı yaptığı için minik ayaklarıyla oda etkiliyo olabilir sağlıklı olsunlar da kilo alırlar Allah’ın inziyle 🌺🧿
Aycanmbenim Senatuna71 geriden gelmeyi genelde karın, baş, femur ölçümlerine göre söylüyorlar kiloya göre değil canım. Ama 7-8 gün önemli değil ki sonuçta herkes aynı gün döllenmiyor SAT a göre söylüyorlar