Senatuna71 Zhrblt kalmaz olurmu canım içim içimi yiyor dünden beri 😓😢 ne bilim doktorlar saçma salak normalde zaten sık sık çağırması lazım artık ama
Nurrrr94 Plesanta kireçlenmesi başladı bende de 32. Haftada o yüzdem bebeğim yavaş kilo alıyor doktor beslenmezse alıcaz dedi kireçlenmenizi sorun belki aynı durum sizde de vardır benim de 1-2 hafta geri ama gelişim defil kilo o yüzden takmayın siz de
Zhrblt Senatuna71 yok kuzum girmedi banimki doktor girecek gibide durmuyo 37 yi bekleyelim hala girmezse sezeryan bi konuşalım dedi bakalım hayırlısı 🤷♀️ 2780 felandı en son canım 2 haftadır aynı ama kilosu değişme yok bendede
Nurrrr94 Senatuna71 evet canım ultrasonda plesantamda parıldamalar vardı kireçlenme yani plesanta 37. Hafta civarında yaslanmaya ömrünü bitirmeye çürümeye başlıyor doğum gerçekleşmeği icin benimki erken başlamış 3 evresi var 1. De besleniyor bebek az 2. De cok az 3. De hic beslenemiyor kilo veriyor. Bebeğin fiziksel birsey yok kilo kaynaklı geriliği varsa mutlaka plesanta kireçlenmem var mı diye sorun
16ayse Kızlar benimde 35 haftalık çok ağrım var karnımın alt kısmında hareket ederken çok kötü haftaya doktora gidicem bakalım ne diyecek
Senatuna71 16ayse o normal kuzum sürekli devam mı ediyoe yoksa ara ara mı bebekte büyüdü yalancı sancılar da başlamıştır rahim kasılıyor doğuma yakın alıştırma yapıyor
Senatuna71 Zhrblt ne olursa olsun doktor sezeryan derse bile hemen kabul etme kuzum son hafta bile kanala giren bebek onu geç doğum anında çoğu giriyor zaten erken kanala girerse sıkıntı zaten
cemreninannesi67 Senatuna71 bnm ilk kızım 2900 doğmuştu cnm ama bu kızım 33 haftalık 2700 gram dı sağlıklı olsunlar önemli olan o doğduktan sonra çabuk toparlıyorlar
Senatuna71 cemreninannesi67 inşallah canım ya işte doktor korkuttu gelişim geriliğimi var falan diye önceden haftasıyla uyumluydu noldu gelişimi kilo alımımı durdu falan diye 😓
gullcannn Senatuna71 Bence zayıf dogmaları daha güzel canim. 2 hafta ileri geri olması problem değilmiş. Hem böyle şeyler genetik bu kilo hesaplamaları standarta göre yapılıyor ozaman her bebek aynı kilo dogmaliydi bunlara uyulsa canını sıkma. Bizimkide 2 hafta önde gidiyor. 32 haftalığız 2261 kilo 33+5 ile uyumlu. Açıkçası çok kilolu olmasını doğum acısından falan istemiyorum. Ama doktor sıkıntı yok sağlıklı dediği için hiçbirşeyi takmıyorum. Sağlıklı olsunlarda kilo önemli değil.
Hanife_ikranuR Senatuna71 Üzme kendini hemen bak ben Kağan Kocatepe diye doktor var YouTube’dan onu takip ediyorum anne rahmine düştüğünde belli aslında diyor bebeğin kilosu sağlık durumu hakkında ne diyor doktorun sağlıklı olsun yeter büyüyorlar zaten benim kızım 2 420 doğdu 39. Haftada mesela yasitlarindan iyi duruyor şuanda üzülme içini ferah tut
Senatuna71 Hanife_ikranuR ya çok şükür elhamdülillah sağlığı açısından şuan bir sıkıntı yok sadece sağ böbrekte genişleme var o geçmedi gerilermi bilmiyorum ama kilo için göz korkuttu 😓
Cansu-13 Senatuna71 siz bebeğinizi başka bebekler le kıyaslamayın bence bu post sizi daha strese sokacak herkesin bebeği farklı kiloda olabilir beslenmeden tutun genetiğe göre de değişebilir benim iki kızım 2,700 doğdu gayet sağlıklılar önemli olan sağlıklı doğmaları
Senatuna71 Cansu-13 tabi orası öyle haklısın kuzumda işte doktor biraz korkuttu öyle olunca insan dertleşecek akıl alacak konumda oluyor 🌺