[silindi] Rbiatrn ben 6. Cüzden 10. Cüze kadar aldım. Arkadaşlara 6. Ve 10 cu cüzü vermişsin 7-8-9 boşta şu an
Erni34 Rbiatrn Benim değişti sanırım 7. Cüzü alıyorum.Şimdiden Allah kabul etsin tüm okuyanların Kuranlarını dualarını ve niyetlerini ve içinde benimkini de 🤲🏻🤲🏻🤲🏻Kim başlattıysa da Allah razı olsun 🤲🏻
[silindi] Erni34 canım ben okuyamıyorum o yüzden vebal almamak adına geri dönüş yaptım evet 6-7-8-9-10 bendeydi
Rbiatrn Erni34 Canım arkadaş okuyamayacakmış o yüzden. Sen başlamadıysan eğer 6. Cüz senin okuyabilirsin. Allah kabul etsin şimdiden. 🌸💕
Erni34 Rbiatrn Merhaba çok niyetlenmiştim ama olmayınca olmuyor hasta oldum ateşlendim sizlere haber vermek istedim benim adıma başkası okuyabilirse anneme okutabilirim haber verirseniz sevinirim
Rbiatrn Erni34 Amin canım Allah kimin ne dileği varsa kabul etsin inşallah sizinde niyetinizi en güzel şekilde versin 💕🌸
Rbiatrn Mom850 Canım birkaç cüz boşta onları dağıtabilirsem dağıtacağım yoksa kendim okuyacağım yarın akşama kadar yetiştirmeye çalışalım inşallah 🌸💕