Rbiatrn Mom850 Canım birkaç cüz boşta onları dağıtabilirsem dağıtacağım yoksa kendim okuyacağım yarın akşama kadar yetiştirmeye çalışalım inşallah 🌸💕
Rbiatrn 🌸Cüz alan arkadaşlar yarın akşama kadar cüzlerimizi bitirelim inşallah Kadir gecesi duası yapılacak okuyamayacak olanlar lütfen şimdiden haber versin diğer arkadaşların hakkına girmeyelim 🌸Allah kabul etsin şimdiden 💕
SumeyyeBaltaci Rbiatrn canım 15 ve 16. Cüz okudum rabbim dualarımızı kabul eylesin inşallah 🤲❤ böyle bir şeye vesile olduğun içinde Allah senden razi olsun inşallah ❤
Mom850 Rbiatrn ben okudum Allah Kabul etsin inşallah vesile olduğun için Allah razı olsun senden de Rabbim bebek niyetimizi kabul eder inşallah
Rbiatrn SumeyyeBaltaci Amin canım benim Allah hepimizin dualarını kabul etsin en kısa zamanda inşallah 🌸💕
Rbiatrn Mom850 Amin canım inşallah herkesin duası kabul olur en güzel şekilde allah hatmimizi kabul etsin 🌸💕
Rbiatrn Mom850 Bu geceye kadar okunabilir o yüzden sorun olmaz canım Allah kabul etsin niyetlerini inşallah 🌸💕
Beste0636 Cüzü okudum Allahım tüm hayırlı dualarımızı kabul etsin hayırsız olan dualarımızı hayırlıya çevirsin 🤲🏻
Minik_mucizem2 Bende tamamliycam inş saat 11 den önce 12. Cüzü. Dedem vefat etti okuyamadım beni bekler misiniz hatmi tamamlamak icin