Rbiatrn Minnnosum_16 Canım sıradaki cüz 29. Cüz eğer okumak istersen alabilirsin. Allah gönlündekini en güzel şekilde karşına çıkarması dileğiyle 🤲🌸
Rbiatrn ilayda_tasdemir İnşallah canım şimdilik şu hatimi yetiştirelim daha sonra Yasin de okuruz inşallah ❤️
Rbiatrn [silindi] Tamam canım 30. Cüz senindir Allah okuyan herkesin bütün niyetlerini kabul etsin Hatimimiz kabul olsun inşallah 💕🌸
anneligeadimadim Kızlar ben yarın regli olucam büyük ihtimalle yoksa ben de isterdim ama başka açarsanız ona katilirim ins ilerleyen günlerde
[silindi] Rbiatrn canım benim kuranımda bir karışıklık var ve bir türlü çözemedim 6 ve 10. ayetleri isteyen başka birine verelim yanlış bişey yapmıyayım 🤲🏻
[silindi] Rbiatrn Yanlış anlaşıldı 6 dan 10 a kadar canım. Yani şu an arkadaşlar 6 ve 10 aldı 7-8-9 cüz boşta 🌺
Rbiatrn Erni34 Tamam canım 6. Cüz senindir. İsim alıp vermiyoruz sadece okumaya başlarken bu hatime katılan arkadaşların niyetlerinin kabulü için ve kendi niyetinizin kabulü için dua ederek okumaya başlıyoruz sadece bu kadar 🌸💕