Rbiatrn Beste0636 Tabiki de canım 23. Cüz senindir 🌸 Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bize inşallah. Senin de gönlünden geçeni tez zamanda verir inşallah 🤲
Rbiatrn ilayda_tasdemir 18. Cüz senindir canım. Allah ne dileğin varsa tez zamanda hayırlısıyla versin inşallah 🌸💕
Rbiatrn [silindi] canım Türkçe meal okuyacağım dedi arkadaş bana ben mi yanlış anladım acaba 😔 Türkçe meal Kuran’ın Türkçeye çevrilmiş halidir o şekilde okunursa hatim olmuyormuş o yüzden dedim ben.
[silindi] Srfyldrm Türkçe’den Arapçası olur canım eğer benim gösterdiğim şekilde ise 🌺 @Rbiatrn arkadaş görürse geri döner canım 😇🌺
Srfyldrm [silindi] Rbiatrn#14837238 evet evet ben bu şekilde demek istedim yanlış anlattım sanırım🙈 bir cüz alabilir miyim o halde 18. Verilmiş
Rbiatrn Minik1bey Tabiki de 24. Cüz senindir canım🌸 Allah şimdiden ne dileğin varsa kabul etsin inşallah
Rbiatrn Bahrr 26. Cüz senindir canım🌸 Gönlündeki bütün niyetlerin en güzel şekilde kabul olması dileği ile 🤲
brcnbyrm Merhabalar cok güzel biseye vesile olmuşsunuz bende kendim hatun indirmek istemiştim ama buraya da katılmak toplu duaya sebep olmak da cok güzel o yüzden 27.cüzü ben alabilir miyim ☺️
Rbiatrn brcnbyrm Tabikide canım 27. Cüz senindir. Gönlündeki bütün dileklerin en güzel şekilde kabul olması dileğiyle 🌸🎀
Saray1 Rbiatrn çok güzel birşey düşünmüşsünüz Allah sizden razi olsun. Bu mübarek ayda dualarımız kabul olur inşallah 🙏 sıradaki cüz 28 ise onu da ben alayım
Rbiatrn Saray1 Amin inşallah canım🙏🏻 Hepimizin duaları kabul olur inşallah. 28. Cüz senindir. Gönlündeki dileklerinin en tez ve en güzel şekilde kabul olması dileğiyle 🌸
Rbiatrn Minnnosum_16 Canım sıradaki cüz 29. Cüz eğer okumak istersen alabilirsin. Allah gönlündekini en güzel şekilde karşına çıkarması dileğiyle 🤲🌸