Duyguynrky Deletedmom71 https://www.bebecruz.com/Unisex_Graco_Bebek-Arabasi-Puset_Graco-Symbio-cift-yo_152233 bulabilirsen bundan al benim bu inanılmaz kolay açılıp kapanıyor oldukça hafif ve sürüşü çok rahat
Deletedmom71 Duyguynrky https://www.hepsiburada.com/yoyko-elegance-travel-sistem-bebek-arabasi-3-in-1-gri-silver-p-HBV00000BHFI7?magaza=Yoyko%20Turkey&wt_gl=cpc.nelk.6809.abo-bebek-arabasi-puset-pla&gclid=EAIaIQobChMIs8GDovXp2wIVlE0YCh3d4wW_EAQYASABEgKXmvD_BwE Şunun gibi bişey arıyorum açıkçası. Hiç yorum olmaması beni tedirgin etti bitek
Mus-sak Deletedmom71 Netten Görünüşüne Baktım Oldukça Şık Duruyor ,, Hiç Kullanıcı Yorumu Olması Garip ,, Olumlu Yada Olumsuz Bir Yorum Olmaz Mı 😳
Deletedmom71 Mus-sak ayy bebek arabası o kadar güzel ki yani nerdeyse direk alcaktım. Tam istediğim gibi rengi de çok güzel. Eşim dur bi yorumlara bakalım deyince hiçbir yerde de yorum olmayınca tedirgin olduk. Buraya da yazdım 1 tane yorum yapan olmadı bu bebek arabasına. Hiç mi kimse almadı anlamadım iyi yada kötü yorum yok
Deletedmom71 aesma güzelmiş evet benim istediğime çok benziyor işte ama beyaz sıkıntı olmayacak mı her şeye kirlenir sanki
Duyguynrky Deletedmom71 ya yorumları boşver önemli olan elinin değmesi. Bak bebek arabalarının çoğu artık aynı (ortalama kalite) zaten iyi kalitelerinde fiyatları uçuk. Ben ellemeden alamam bebek arabasını çünkü bazen oyuncak gibi oluyor. Kalitesiz duruyor. O yüzden mağazadan bakmak en güzeli e bebekte vardı çoğu marka
Duyguynrky Deletedmom71 canım en güzeli gideceksin mağazaya açıp kapayacaksın süreceksin herşeyine bakacaksın. Ben öyle yaptım aldım.
Deletedmom71 Duyguynrky orası öyle ama e bebekteki arabalar ya çok ucuz ya da çok pahalı. Şöyle 1.300 tl ye falan istediğim renk ve modelde bulamadım nerden gidip bakabilirm ki başka? Bende görme taraftarıyım ama e bebekten başka neresi var? Yoykonun bebek arabalarının çoğu mağazalarda yok ithal geliyor ya o yüzden
Duyguynrky Deletedmom71 https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/yoyko-bebek-arabasi-kullananlar.977375/page-8?amp=1
Deletedmom71 Duyguynrky teşekkürler canım genel olarak yoyko ithal geldiğinden belkide yorumları pek yoktur ya da çok tercih eden yoktur. Bilemedim 🤦♀️😄 sağol 😊😊
Aysenaz Deletedmom71 yok cnm farklı modelleri var aslında benimki normalde 1500 tl ama bende şimdi nette bulamadım ama farklı modelleri var
Zee88 Deletedmom71 casuel güzeldi bakmıştık kuzene..bende kraft travel vardı ama 2. Cocuga kullanamicam çok ağır vucudum ağrıyo
Nly_87 Bende bugün casual vista travel aldım, hem travel olsun hemde hantal olmasın istiyordum tam istediğim gibi bi araba buldum sonunda katlanınca da çok az yer kaplıyor , netten 875 e aldık, gidip inceledik sürüşü kalitesi çok güzel ve alanındaki baston arabalardan gerçekten daha geniş, tavsiye edilecek bi araba hemde fiyatı uygun 👍
Didtas Deletedmom71 Lorelli aurora öneririm sitesinde indirimde 1200 geliyor çok kaliteli kumaşı falan
Deletedmom71 seymen işte elegance bir üst modeli luxury nin. Yani luxury de çok güzel yorumlar var ama elegance da hiç yorum yok iyi kötü anlayamadım