Deletedmom71 Merhabalar maksimum 1.300 tl ye kadar travel sistem bebek arabası önerisi olanlar özellikle kullananlar memnun kalanlar yardımcı olabilir mi? Yoyko elegance düşündüm ama ne burda ne başka yerde yorum bulamadım kararsız kaldım açıkçası. Şimdiden teşekkürler tavsiyeleriniz için 😊
Aysenaz Deletedmom71 canım ben çok araştırdım en sonunda kraft cruz aldım diğerlerine nazaran daha kullanışlı geldi kullanımı kolay netten izleyebilirsin kullanımı babymall anlatmis
SinemCanbaz Deletedmom71 baby home vip gold modeli 1000 tl gayet kullanışlıya benziyor Ayhan çocukta benimde kafam ona yattı gibi biraz bi bakın isterseniz
Mus-sak Deletedmom71 Yakın Bir Arkadaşım Kraft Marka Kullanıyor Çok Memnun Olduğunu bir Kaç Kez Dile Getirdi , Fiyatı Yanlış Hatırlamıyorsam 1.300-1.400 Civarı Demişti
Deletedmom71 cigdmpkr genel olarak bu markanın bebek arabası yorumları güzelmiş aynen bi araştırayım teşekkürler 😊
NekwaSultan Jhonsun lotus aldım mecbur büyük için Ilkin 3 tekerlekli modeliydi çok memnun kaldım ben hor.kullandim da kırıldı yoksa çok sağlam. Sürüşü süper kolay. Garantisi harika yenileyip olması yenisini veriyolar 300 den başlıyor fiyatlar kesinlikle karttan çok çok kaliteli
znurstnKaraca Deletedmom71 ben baby&plus almayı düşünüyorum fiyatı 1.000 tl ebebekte satılıyor🤗bide pierre cardin var indirimde 1120 tl ye düştü bulabilirseniz bakın😍
Deletedmom71 znurstnKaraca baby plus canyon travel sistem dimi? Ben de çok beğendim onu ama renkleri hiç hoşuma gitmedi açıkçası içime sinmeyince de almadım artık. Pierra cardine bakayım bi. Yani gri tonlar daha iyi gibi geliyor bana hem bi çocuk daha düşünüyoruz 2 bebeğimde de kullanırım sonuçta cinsiyet farketmez diye düşündüm gri
Nilayyy znurstnKaraca çok memnun kalırsın baby plusdan bende onu kullanıyorum hiç düşünme al. Görselliği de çok güzel
Mus-sak Deletedmom71 Bilmiyorum Canım Öğrenip Yazayım Sana ,, Bizim İçin Erken Ya Hiç Araştırmadım ,, En Son 11 Yıl Önceki Ödeller Şimdi Pazar Arabası Niyetine Kullanılıyor 😂
Deletedmom71 Aysenaz anladım şuanda satışta görünmüyor. Yani ben daha çok 750-1.300 arası falan bakıyorum istediğim modeller 750 tl üstünde kalıyor galiba
Deletedmom71 Mus-sak ya bende şu yoyko elegance gri yi çok beğendim bitane yorum yok hiçbir yerde. Tedirgin oldum ona benzer bişey arıyorum ama bakalım 😄 1.300 e kadar alcam güzel bişey
Aysenaz Deletedmom71 yok cnm farklı modelleri var aslında benimki normalde 1500 tl ama bende şimdi nette bulamadım ama farklı modelleri var
Mus-sak Deletedmom71 Netten Görünüşüne Baktım Oldukça Şık Duruyor ,, Hiç Kullanıcı Yorumu Olması Garip ,, Olumlu Yada Olumsuz Bir Yorum Olmaz Mı 😳
Duyguynrky Deletedmom71 canım en güzeli gideceksin mağazaya açıp kapayacaksın süreceksin herşeyine bakacaksın. Ben öyle yaptım aldım.