Nly_87 Deletedmom71 biz kırmızı siyahlı aldık ama dört renk var mavi beyaz , bordo beyaz bide siyah var, bende burdan bi arkadasın tavsiyesi üzerine gittim baktım ve çok beğenerek aldım, inş kullanınca da memnun kalır bebişlerimiz
Didtas Deletedmom71 bende burda mağaza da görüp çok beğenmiştim sonra da bi çok marka araştırdım bu fiyata bu kalite bulamadım.
Deletedmom71 seymen işte elegance bir üst modeli luxury nin. Yani luxury de çok güzel yorumlar var ama elegance da hiç yorum yok iyi kötü anlayamadım
Veco Deletedmom71 litetrax 4 travel sistem bebek arabası aldık e bebekten daha kullanmadım ama kalite olarak çok güzel katlanması falan çok kolay 😌👍
Halekoseoglu Deletedmom71 ben aldım elegance gri daha 3 gün önce geçti elime. Kurdum gayet güzel bi araba kullanmak için daha vaktimiz var ama arkadaşımın çocuğunda denedim. Kullanımı rahat şimdilik canım 😊
Halekoseoglu Deletedmom71 kayınpederim hepsi buradadan sipariş vermişti ama siz yoykoshop.com dan da alabilirsiniz aynı zaten 😊
Halekoseoglu Deletedmom71 bizim aracımız astra onun bagajına sığdı ama biraz büyük bi bebek arabasıymış onu söylemeliyim 😊
Usta92 Ben e bebek ten joie chrome aldım 1000 tl araba 300 tl de puseti ayrı. Harika cok begendim cok rahat kullanıslı gösterişli ve uygun . Joie markasıda genel olarak çok iyi bir marka bi bak istersen sitesinden
Deletedmom71 Halekoseoglu ayy çok teşekkür ettim. İstediğim yorumları aldım 😄 ben de sipariş veriyim hepsiburadadan yada yoykodan. Teşekkürler içime sindi şimdi 😊😊
Nilayyy znurstnKaraca çok memnun kalırsın baby plusdan bende onu kullanıyorum hiç düşünme al. Görselliği de çok güzel
Halekoseoglu Deletedmom71 rica ederim 😍 ben çok severek sipariş verdim umarım sende seversin ❤️ Teslim tarihi olarak da temmuz sonu verdiler ama erkenden geldi haberiniz olsun 😊 resim filan isterseniz instagramdan da atabilirim