ikiponcik_annesi Miranannesi sağlıcakla al kucağına inşallah cnm banada 17-21 arası alırız dedi bakalım artk sabırsızlanıyo insan 🤭
Burcuclk Miranannesi SPOT İDRARDA MİKROALBÜMİNÜRİ şu test dedi bana Saglık ocağı yapmıyor dedi sizin test nasıldı
Miranannesi Burcuclk beni sağlık ocağı kendisi çağırdı arayıp 3 mayıs için yine çağırdılar son kontroller için bi konuş istersen hemsirenle
Miranannesi Nuraygokce ay bi an önce doğsunlar da biraz bebek sevelim kimse sevdirmiyor bu zamanda çocuğunu 😃
Miranannesi SudeSelennnn ben uykusuz olunca çok agresif oluyorum eşime düşüyor görev şuan olacaklardan habersiz yaşıyor garibim😃😃
hazaltolga1 Miranannesi mide bulantım birkaç kere oldu da koku hassasiyetim geçmiyor 😕 bi de uyku problemi var maalesef öyle ya da böyle geçecek ya
Miranannesi hazaltolga1 uykunu düzenli hale getirince geçiyor bende çok kötüydüm ama geçti kendimi uykuya alıştırdım vücut dirençsiz kalınca daha çok bulantı hassaslık oluyor
Melikecelalimdenizim Kızlar benim de 35 +3 aşırı heycanliyim ve korkuyorum allahım yardımcımız olsun kime sorsam korkma korkulcak bisey yok diyor ama uyuyamaz oldum açıkçası kafamda deli sorular 🙄🙄🙄
Miranannesi Melikecelalimdenizim adaşım benim düşüncemiz aynı gelen geçene soruyorum sezeryan mi yaptın nasıl oldu falan diye artık psikolojim bozuldu 😃
Pnaraga Bizim 40+2 ama hala belirti diye birşey yok arada sancı gelıyor saniyelik gidiyor okadar hala beklemedeyiz bakalım🙈💙
Miranannesi Pnaraga iyi dayanıyorsun ben o haftada olsam gider yatarım kesin çıkarın derim çok sabırsız biriyimdir😁
Melikecelalimdenizim Miranannesi aynen kuzum bende kafayi yicem sormadigim kalmadı.birde şu laf varya o doğurduysa senn hayli hayli doğurursun diye azıcık bir nebze içim rahatlıyor işte 😄😄
Pnaraga Miranannesi neler dedim bende ama kabuk etmediler😂41 haftayı beklıyorlar ozaman yapacaz dediler yatışını şimdi yatrsakta ozamana kadar birşey yapmayız dediler