Miranannesi Belki daha da az kaldı bebeğime kavuşmaya kızlar sezeryanla olacağı için zaman durdu sanki🥳
SudeSelennnn Miranannesi uygulamaya göre son 28 bakalım ne zaman gelecek artik çok heyecanliyim kavuşmak istiyorum artık bir an önce 🥰🥰🙈🙈
ikiponcik_annesi Miranannesi son 20 benimde sezeeyan olacak ama net gün vermedi henüz doktorum yarın kontrolüm var bakalım artk netleşir heralde 😍
Miranannesi hazaltolga1 o zamanlar hızlı geçti ama son zamanlar durdu geçmiyor 🙂Sağlıkla gelsinler minişler
hazaltolga1 Miranannesi doğrudur ya şimdi de hiç geçmiyor gibi ama son zamanlar heyecandan hiç geçmeyecek demek ki 🙈
Miranannesi hazaltolga1 😄 bende mide bulantisindan dolayı artık 3 ay dolsun da bitsin bu durum diyorsun bi baktim sona gelmişiz bisey anlaşmadım,😃
Miranannesi Minnosannem12 yürüyüş yap elinden geldiğince suyunu iç bende oluşmadı çatlak şişkinlik falan yürüyüş ve suyun etkisi sanırım 🤗
hazaltolga1 Miranannesi mide bulantım birkaç kere oldu da koku hassasiyetim geçmiyor 😕 bi de uyku problemi var maalesef öyle ya da böyle geçecek ya
Burcuclk Miranannesi benim de 32 gün gösteriyor uygulama birşey sorcam dr sizden idrar testi istedi mi
ikiponcik_annesi Miranannesi sağlıcakla al kucağına inşallah cnm banada 17-21 arası alırız dedi bakalım artk sabırsızlanıyo insan 🤭
Burcuclk Miranannesi SPOT İDRARDA MİKROALBÜMİNÜRİ şu test dedi bana Saglık ocağı yapmıyor dedi sizin test nasıldı
Miranannesi SudeSelennnn ben uykusuz olunca çok agresif oluyorum eşime düşüyor görev şuan olacaklardan habersiz yaşıyor garibim😃😃