Tuanasaf 20+3 ben hergun olmasada ara ara bağırsak hareketi gibi gidiklanma gibi hissediyorum sürekli değil ama
Wishuponastar FatoRamo ben de 19+3 üm bişiler hissediyorum ama nabız gibi emin olamıyorum. Ben de bi an önce hissedip o güzel duyguyu yaşamayı çok istiyorum hayırlısıyla. Sizi çok iyi anlıyorum.
Busegrkn FatoRamo sırt üstü uzanıp bayaaa odaklanırsam 21 de az buçuk hissediyordum değişiyor kişiden kişiye galiba
Wishuponastar Esraanil Esraanil ben de saat 12yi geçtiği için 19+3 oldum diyebilirim. Bizim zamanlarımız çok yakınmış. Hayırlı olsun. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.
Yesimykc FatoRamo bide ben süt icince cok hareketleniyor. Sütü alip yatakda iciyorum sırd harekerlerini hissetmek icin😀 rabbime şukurler olsun isteyen herkeze nasip etsin. Bizde saglikla kucaklarimiza alalim insallah
Hatice4446 Seboss benimkisife kız ama maşallahı var 😀 bence bünyeden bünyeye değişiyordur ya bende 19 haftalıkken hissetm
Ahmetefeee Bende 19+3 oldum hala hissetmiyorum ikinci gebeligim bu arada ilk kızımı da geç hissetmiştim
Oznur_08 FatoRamo ben 17-18 arası balık gibi sağıma geçişini hissettim sonra hıçkırık sıçramasını şuan 24 olduk tekme falan stıyo Çok hareketliyiz yaramaz olcak 😂
Yesimykc FatoRamo böyle pıt pıt atıyor. Bide hareketli bi hayatin varsa gün icinde hissetmemen normal bende mesela calisiyorum. Iş yerinde kendimi dinledigim zamanlarda hissediyorum
JelibonT FatoRamo ben de 20 hafta 5 günlüğüm ve hissetmiyorum. Arada sanki bi hareketlenme oluyor ama bağırsak mı bebiş mi anlayamıyorum. 😑 Tam net olacağım zamanı sabırsızlıkla bekliyorum.
FatoRamo JelibonT o durum bende de var sanki karnım gurüldüyor muş gibi öyle sesler geliyor arada sırada ama ayırt edemiyom
masalmmm JelibonT bende 20+4 ’ün aynı şekilde bazen bişe hissediyorum ama ne bilmiyorum hissedemedikçe tedirgin oluyorum 🙄