FatoRamo Çok merak ediyorum benim gibi 20 haftalık olup hareketleri hisetmeyen var mı yoksa sadece ben mi hisetmiyom
Seboss FatoRamo canım bende 24 haftaligim yeni hissediyorum bir haftadır oda hergun değil bende merak ediyorum bebeğim kız bu arada fazla hareket etmez derler
Hatice4446 Seboss benimkisife kız ama maşallahı var 😀 bence bünyeden bünyeye değişiyordur ya bende 19 haftalıkken hissetm
minnakimmm Seboss @FatoRamo kuzum bende 24 deyim iki haftadır falan hissediyorum hareket ☺️ normal yani
Esraanil 19+2 yim hissetmiyorum ama biraz kiloda var bende o yüzdendir diye düşünüyorum inşallah en kısa zamanda hissederiz
Yesimykc Esraanil saglikli olsunlarda hissedersin. Benim mesela süt ictikden sonra hareketleniyor. 22+6 haftaligiz
Wishuponastar Esraanil Esraanil ben de saat 12yi geçtiği için 19+3 oldum diyebilirim. Bizim zamanlarımız çok yakınmış. Hayırlı olsun. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.
Kvsraykt Esraanil kiloyla hiç bir alakası yok ilk 14 de hissettim ama 2 gebeliğim 16 dan beri de her gün hissediyorum vücudunuzu dinlemek bebeğin ayakları elleri nerede bunları bilmek önemli
Yesimykc FatoRamo bu haftadan sonra hissedersin bende cok merak ediyordum hissedemiyorum diye ama 21. Haftada tam hissetmeye başladim
Yesimykc FatoRamo böyle pıt pıt atıyor. Bide hareketli bi hayatin varsa gün icinde hissetmemen normal bende mesela calisiyorum. Iş yerinde kendimi dinledigim zamanlarda hissediyorum
Yenibirannee FatoRamo bence oldugu yerde onemli. Benim bebegim kasık kismimda hep suan 23 haftaligiz disardan elle dokununca belli ediyor kendini artik sert hareket ediyo