Yesimykc FatoRamo bide ben süt icince cok hareketleniyor. Sütü alip yatakda iciyorum sırd harekerlerini hissetmek icin😀 rabbime şukurler olsun isteyen herkeze nasip etsin. Bizde saglikla kucaklarimiza alalim insallah
nazkeve 19+6 oldum ben de net bir şekilde hissetmedim bir kıpırdanma oluyor ama bağırsaktaki hareketler gibi emin olamıyorum 😃
sedanur4004 FatoRamo ben hissediyorum canım 17+1 iz. Daha 2 3 gün önce hissetmeye başladım kelebek kıpırtısı gibi 💜
FatoRamo JelibonT o durum bende de var sanki karnım gurüldüyor muş gibi öyle sesler geliyor arada sırada ama ayırt edemiyom
Gururunannesi FatoRamo 23 olduk daha yeni net hissediyorum. Doktorlar ztn 23 24 e kadar normal buluyor
Anneaksoy FatoRamo 21 haftalığım hissediyorum ama çarşamba günü büyük ultrasonda doktor sen her zaman hissetmiyorsun ama çok hareketli dedi yani o içeride kıpır kıpır ama biz her zaman hissedemiyoruz
ikizannesi24 FatoRamo bende 22 den sonra hissetmeye başladım çok az şuan 24+4 hala aşırı hissetmiyorum ara ara hissediyorum
masalmmm JelibonT bende 20+4 ’ün aynı şekilde bazen bişe hissediyorum ama ne bilmiyorum hissedemedikçe tedirgin oluyorum 🙄
JelibonT masalmmm bugün detaylı ultrason için doktora gittim hiçbir sıkıntısı yok çok şükür. Bazen geç hissedilebilir dedi doktor bir sorun teşkil etmiyormuş. İçiniz rahat olsun diye yazayım dedim 😊
Kvsraykt Esraanil kiloyla hiç bir alakası yok ilk 14 de hissettim ama 2 gebeliğim 16 dan beri de her gün hissediyorum vücudunuzu dinlemek bebeğin ayakları elleri nerede bunları bilmek önemli