Derminode Mrs-Turkk Evet yaz dönemi terleme yürüyememe falan çok sıkıntılı olacak şuanlık da midede ama anneliğin en güzeli içinde bişi büyümek😘😇
Derminode esraaa86 Bebeğiniz bizimkine göre büyük deneyim sahibi annemiz bize önereceğin bişiler varmı🥰😘
Derminode alyavetuna Bende hep dua ediyordum beşiz olsun diye ikizde yok çok güzeller ya severim obları ben😊🥰
alyavetuna Derminode cok sukur nasibimizde varmis. biraz korkutucu geliyor bana ikiz olduğunu duyduğumdan beri. Bir kizim var çünkü henüz 16 aylik napaxagim blmiyorjm🥲🙈 sizin ilk mj
Derminode Gulperi_22 Ya sizin duygularınız nasıl gidiyor bebişinizle allah analı babalı elinize almayı nasip eder cnm♥️🎗️🥰
Gamze-gamze Derminode çok sağol canım Allah kabul etsin inşallah hayırlısıyla kucağınıza alırız insAllah hepimiz
Derminode Gamze-gamze İşallah ben orucumu acerken tüm annelete dua ediyorum işallah musmutlu oluruz hepimiz🥰
Buse_124 Derminode ne güzel dua ediyormuşsunuz bizlere Rabbim razı olsun Evladinizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin
Derminode Gulperi_22 İşallah 🥰♥️😘çok isteyenlere aratmadan versin öok zor bi kadını kimse anlamıyor allaha emanet olsun kadınlarımız😘🥰
yusufalpmom Derminode Allah razı olsun canım bu duyguyu tattırdıya Rabbim her halimize şükürler olsun..dün görmeye gittim kalp atışını duydum bir hos oldum hemen gözümden yaşlar aktı Rabbim herkese tattırsın ❤️
Derminode yusufalpmom Kalp atışı herleyr deper ben duydum çok tatlıydı sonra kalp atışı doktor bitirdi dinletmeyi sanki bişi alınmış gibi oldu hamile olduğuma şuan hiç inamıyorum hamikr olduğuma duyunca anneliğin çok güzel başlıyor🥰😇
Derminode Gulperi_22 🤣🤣🤣Sersem gibi ortada dolanıyorum hiç bişiden bişi anlamıyorum ben uyuyup kalıuorum kenarda🤣
Derminode edanurciftci Kalbinin sesini duysan o an anneliği tadıuorsun bittince hiç bişi yokmuş gibi oluyor♥️bebeğimizi saplukla güvenli bi lekilde allah bağışlasın bize😇👏✔️