Derminode Mrs-Turkk Oo baya sandığımdan fazla aynı doğum yacak çok var çok sevndm cnm😘♥️Allah bağışlasın kuzucum😘sana
hazaltolga1 Didemmmmm aynıyız 💖 benim kontrolüm 10.haftada 🥺 çok özledim minişimi gün sayıyorum bir an önce gitmek için
Didemmmmm hazaltolga1 ben de sürekli düşünüyordum büyüsünü nasıl diye bugün görünce bir ohh çektim 🙏🧿💕 Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏
Derminode Didemmmmm Ay çok sevindim çok şükür tutunmuş oh mis stres yapma ve keyfine bak keşke hp beraber oturabilseydik çok zor ama çok güzel olurdu vakti gelince işallah burdaki grubla arkadaş kalabiliriz hiç bitmeyiz♥️🥰
Didemmmmm Derminode hamile kalmadan önce yazıları görüp imrenirdim. Buradaki sohbete arkadaşlıklara. Şuan bende bu durumun içinde olduğum için mutluyum 💕 ne güzel sohbet edip yeni şeyler öğrenip zaman geçiriyoruz. Rabbim Hepinize bebekleri mizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🙏
Emine_vrl Derminode zararlı diye biliyordum o yuzden hiç tuketmedim tüp beni benimkisi ve 5.denememde oldu çok korkuyorum açıkçası canmm 😑
Derminode Emine_vrl Ya çok zor süreçler geçirmişin seninki çok frklıymış vede bunu dokror önerdi ama düşük tehlike olunca onu bilemiyorum nefesini tazeliyor. 😘İstersen doktoruna sorabilirsin cnm♥️
Mrs-Turkk Derminode evett cok kişi var hemen hemen aynı olan inşallah sağlıklı gelir bebişlerimizzz ☺️ Bana zaman cook uzunmuş hiç gecmicekmıs gibii geliyorr
Derminode Didemmmmm Elhamdülillah işallah bebekrimizi aldığımızda fotoğrafla birleşecekler basip olursa daha sonra anneler iyki varsınız🥰👏
MinikBebeysi 8+6 👋 Adet gününe göre 9+5iz 🤷♀️🤷♀️ Yemekten sonra bulantilarim oluyor , uyku halsizlik çok var enerjim de düşük 😓😅 Kızımda enerjiktimm yahhh 😓😓🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Derminode MinikBebeysi Aynı duygular bnde oruç tutum ya sonra açrim yerken bunaldı normalde bulnmıyor işallah atlatacapız bunlarıda hep beraber💋✔️😊
Derminode yusufalpmom Yavaşbyavaş büyüyor minicik bedeni sen nasılsın nadıl gidiyor jamileliğin cnm😊👏🥰
yusufalpmom Derminode Allah razı olsun canım bu duyguyu tattırdıya Rabbim her halimize şükürler olsun..dün görmeye gittim kalp atışını duydum bir hos oldum hemen gözümden yaşlar aktı Rabbim herkese tattırsın ❤️
Derminode Mrs-Turkk Evet yaz dönemi terleme yürüyememe falan çok sıkıntılı olacak şuanlık da midede ama anneliğin en güzeli içinde bişi büyümek😘😇
Gamze-gamze Derminode aynen öyle yapmaya çalışıyorum çok sağol 🥰ama bu aralar pek bisey yiyemiyorum ya acaba bebebigim e zarar veriyormuyumdur
Derminode Gamze-gamze Bence hayır ben oruç tutuuorum başladığından beri benim bebeğime bişi olmuyorsa seninkine hiç bişi olmaz eminim korkma olurmu düzelevek🥰😘😇
Gamze-gamze Derminode çok sağol canım Allah kabul etsin inşallah hayırlısıyla kucağınıza alırız insAllah hepimiz