Derminode yusufalpmom Kalp atışı herleyr deper ben duydum çok tatlıydı sonra kalp atışı doktor bitirdi dinletmeyi sanki bişi alınmış gibi oldu hamile olduğuma şuan hiç inamıyorum hamikr olduğuma duyunca anneliğin çok güzel başlıyor🥰😇
Derminode edanurciftci Kalbinin sesini duysan o an anneliği tadıuorsun bittince hiç bişi yokmuş gibi oluyor♥️bebeğimizi saplukla güvenli bi lekilde allah bağışlasın bize😇👏✔️
edanurciftci Derminode amin insalalh kalbinin atarken gördüm ama henüz sesini duymadım insallah yarın duyarım
Meral_11 Derminode 4 yaşına girdi dün suanlık kıskanmıyor alıştırıyorum simdiden kardeşini seveceksin felan die sürekli konusuyorm insallah kiskanmaz🥰🥰
Derminode Meral_11 İşallah kardeşini neden kıskansınki abi abla olucak çok güzel motive ediyorsunuz çok yakında senden önce kardeşini korur cnm
Pelin-1 8+6 ikizlerime hamileyiim nerdeyse 0 bulantiyla geldim bugune🥰🥰 ama hafif kanama alani var rahimde pazartesi kontrolum var dualarinizi eksik etmeyin🥰
Derminode Pelin-1 Dualarımız seninle kanama geldiyse 3 gün dinlenin kalkmadan geçiyor faydasını görürsümüz cnm🥰😘
Derminode Mrs-Turkk Memleketim afyonkarahisar🤣 Evlendim bursa orhangazi işiniz burlara düşerse beklerim burdada bir eviniz olduğunu düşünün😊🥰
Pelin-1 Derminode yok maalesef 2hafta olacak yarin hala arada minik lekelenme oluyor raporluyum suan yemek ve tuvalet harici kalkmiyorum inşallah sagsalim atlatirim🤲😊
Derminode Kisgunesim Ya çok güzel detaylarsınız limdiden sizinle tanışınca çok mutluyum sanki bana yol arkadaşları oldunuz kepinize çok teşekkür ediyorum seviliyorsunuz birbirimizi göremesekte içten samimiyetle bağlandım😘🥰✔️
Aymelek53 Fhatice aynıyız ama ben çok kötü geçiriyorum günde bir tabak sütlaç ve bir yeşil elmadan başka bişey yiyemiyorum ve aşırı derece baş ağrılarım var son bi kaç gündür böyleyim benim gibi olanlar var mı