Didemmmmm Derminode ne kadar içten oldupun belli zaten canım çok sağol.. Güzel haberler alırız inşallah 💕🙏
nvn-mutlu Aymelek53 yaaa 😔 doktorunuz mide bulantısı içiN ilaç yazmadı mı Allah yardımcın olsun inşallah Allah’ın izniylede miniğe hiçbirşey olmaz yeter ki içini ferah tut duanı et 🤲🥰🥰🥰🥰
Derminode Aymelek53 Bundan asla korkma bişi olmaz şuan normal durumun kilo düşüşlerin 5 kilo arasında değişiyor ve ilerleyen zamanlarda alıyorsun Allaha emanet ediyorum sizi 🍁♾️♥️😇
Aymelek53 Derminode Allah razı olsun çok teşekkürler tek değilim ben annemle kalıyorum eşimin ailesi hepsi İsviçre de
nslhnyldz Kirmizivosvos doktorunada danışabilirsin ben prilamdr diye bi ilaç kullanıyorum rahatladım vallahi.
merveosman2627 Gamze-gamze acıkınca midem bulanıyor sadece başka bi belirti yok canım sürekli ekşi acı şeyler istiyorum şerbetli tatlı asla görmek istemiyorum tatlı olarak sadece meyveli şeker yiyorum 😍
Didemmmmm Aymelek53 bende akşamları mide bulantısı oluyor onun dışında uyku hali oluyor inşallah geçecek🙏 iki gün önce gittim gördüm büyüyor miniğim💕
Aymelek53 Didemmmmm ne güzel giyebiliyorsun ne mutlu sana benim bi daha 27 sinde randevum ama merak ediyorum kiraz olduk bugün 🤲🏻
Didemmmmm Aymelek53 benim daha önce 2 kaybım olduğu için bu haftalar önemli. O yüzden giymem gerekiyor. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🍒 larımız büyüsün kocaman olsunlar 🙏
Derminode _hazel_ Ya ikizmi ya çok seviyorum ikizleri çok sevindim Allah anneli babalı büyütsün canım🥰😘🎗️✔️♥️
_hazel_ Derminode Amiin canım hepimizinkini🤲🏻 Mevla afiyetle selametle kucağımıza almayı nasip eylesin 🤲🏻🤲🏻🥰