Gisemmmm Derminode 8+0 haftalık uykusuzluk yorgunluk hat safhada 2.5 yaşında kızımla bile ilgilenemiyorum 🤦♀️🤦♀️
Derminode Gisemmmm Valla ben size imreniyorum çocuğum yok ama yerimden zorla kalkıyorum nadıl vakit ayırıyorsunuz herşeye nasıl yetiştiriyorsunuz cnm valla ben mi tembelim bilemedim, ✔️😇🥰😘♥️♾️
Gisemmmm Derminode elimden geldiği kadar herseyle ilgilenmem lazım koca bi ev bana bakıyor bide bunların yanında oructa tutuyorum şu bile içemiyorum mide bulantılarımdan tam 5 kilo verdim ramazandan beri Rabbim gene de kolaylık veriyor 🥰🥰 Rabbim yardımcımız olsun çocuklarımızı sağlıklı şekilde kucağımıza alalım 😍😍
Derminode Gisemmmm Evete tihsintide çok zor yemeği yapıp kaçıyorum mutfaktan sonra mide bulantim başlıyor ayağa kalkamıyorum sen bide ayreten çocukla ilgileniyorsun ayrı bişi gerçekten Allah yardım ettsin kuzumm ben şuan meyveyle öğünü bitiriyorum başka bişi alamıyorum ağzıma ayreten banada oruç yaradı o olmasa nasıl olacaktım bilmiyorum cnm 🎗️✔️😇😉♥️
missengineer Benim de 7+1. İki haftadır sürekli mide bulantısı halsizlik var. Yemek yapamıyorum da yiyemiyorum da. Sürekli meyve sebzeyle duruyorum. Allah hepimize sağlıkla atlamayı bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin🙏🏻
Derminode missengineer İşallah canım gün geçtikçe artıyor bnkisi işallah sizin böyle olmaz cnm😇🎗️♾️😘💋🍁🥰
Alpaslan123 Benim de 2.5 yaşında oğlum var oruç bi yandan tuvalet egitimine başladım 5 kilo verdim hamilekte hep uyku halindeyim
Derminode Alpaslan123 Canım ya aktif halde çocuk çok zorlanıyorsundur ayreten bide uyku hali eşinin sana akşamları destek veriyodur ama kndine dikkat et zorlanıyorsundur ama çocuğunda sana çok yardım eder seni görünce hisseder biraz çocuğa kendine yaklaştır ve durumunu ona anlatırsan sana çok yardımcı olacaktır cnm banada haber edersen sevinirim Allaha emanet ol bebişlerinle cnm✔️🌟🍁💋😘
Kbraeknci114 Kızlar merhaba ovulasyon testi ile bu ay denedik. Catlma ve yumurtama dönemi yaptık şimdi sol kasık ağrım var anlamadım neden
Derminode Kbraeknci114 Elektrikte kalmışımdır veya kndi bedenini çok yorduğun için olabilir canım Allah sanada nasip etsin bebek Allaha emanet ediyorum cnm😘💋🍁🌟🥰✔️
Alpaslan123 Derminode eşim çok fazla yardım olamıyor mesleginden dolayı polis memuru özel harekat saati bile beki olmuyo eve gelip adam zatn yorgn
Mikmikk 8+6 bol mide bulantılı aç kalmalı bir hamilelik yaşıyorum su gibi atlatır bebişlerimize kavuşuruz inşallah hepimiz🤰
Derminode Mikmikk Evet ama anne çocuğuna sağlıklı yer inşaa ediyor allahım bu bulantıları kısa sürede bitirmesi dileğiyle fıstığım ✔️🎗️🍁♾️😇
Busss_ Derminode merhabalar bu gece itibariyle 7. Hafta iza gitmiş olacağız Allahı izniyle salı günü kalp atışını duymaya gideceğiz aşırı heyecanlı bir o kadar da bitkin biraz erken başladı mide bulantilarim ama her şeye çok şükür yine de Rabbım hayırlısıyla hepimizin sağlık sıhhat le kucaklarimiza almayı nasip eylesinsin🌸❤️
Derminode Busss_ Yolun başı şuanların daha iyi ilerleyen zamanlarda daha sıklaşıyor bunalıyorsunuz evde temiz havva almanı temelli ederim cnm 🥰bu arada tüm bebeklerimizim almayı nasip etsin ellerimize canlarım🥰🌟✔️🍁💋