Derminode Didemmmmm Teşekür ederim canım bu duygularımda gerçeğim insanlık hali olur hastaneye falan buralara gelirsiniz falan dinlenecek yeriniz olduğu bilin canım kendine çok dikkat et 👏🍁🥰😘♥️
Didemmmmm Derminode ne kadar içten oldupun belli zaten canım çok sağol.. Güzel haberler alırız inşallah 💕🙏
Derminode Mrs-Turkk Evet oluyor rahim genişlemesinden dolayı oluyor cnm kendine dikkatli ol bol bol dinlen😘🥰😇
nvn-mutlu Derminode çok şükür bir sıkıntımız yok Rabbim on yıl sonra nasip etti 🤲 o yüzden çok heyecanlı ve birazda tedirgin geçiriyoruz açıkcası canım
Derminode nvn-mutlu Ya kıyamam sana işallah annelerin en güzeli olucaksın şuan bebeğin okadar değerliki minicik bedeni sizi neşelendirmeye yetiyordur Allaha emanet olun cnm🥰😘♥️🍁
Derminode Aymelek53 Rize Çamlıhemşin deyince evlenirken ben erkek kardeşim bize şaka yapmıştı ama çok paniklemiştik o aklıma geldi🤣🤣🤣🥰🍁rizenin güzel insanları♾️🎗️
Derminode Buse_124 Busecim çok teşekür ederim şu dünyayı kurtaran tek şey annelerdir her daim allah her zaman kadına güzel değerler yüklemiştir Allaha yakışır kul olabiliyorsak elhamdülillah ♾️🥰🍁🤣♥️🌟
Derminode Btl_ulusal Panik yapmayın vucudunuzun doğal tepkileri sakin kalın ve bol bol dinlenin canlarım♥️🍁😇😘
Derminode Aymelek53 Ay canım benim sen evde tek baına nasıl duruyorsun gelenin gidenin varmı cnm eksiğin falan 🌟🍁anne olarak hp yanındayız♥️😘
Aymelek53 Derminode Allah razı olsun çok teşekkürler tek değilim ben annemle kalıyorum eşimin ailesi hepsi İsviçre de
_hazel_ Biz de 7+5 selamlar 🥰2. Kontrolde ikiz olduğunu öğrendik merak ediyorım büyüyorlar mı diye bayram öncesi gideceğim kontrole tekrar biiznillah her şey yolundadır🤲🏻Hepimiz için🤲🏻🥰
Derminode _hazel_ Ya ikizmi ya çok seviyorum ikizleri çok sevindim Allah anneli babalı büyütsün canım🥰😘🎗️✔️♥️