Pembekurdeleli Derminode neden oruç tutuyorsun 😳😳 bebeğin bebeğin gelişimi için çok yalnış benim Doktorum asla izin vermedi
Derminode Pembekurdeleli Doktorum baktı gayet iyi deditutabilirsin orucun allahtan şifssı var dedi normal değerlrin iyi olmasa iyileştirirdik dedi. Şükür izin verdi 😇
Ozzseda Derminode inşallah canım . Benim 2. Gebeliğim diğer bebeğim düşük oldu bu haftalarda o yüzden çok tedirginim . İnşallah bi sıkıntı olmaz bu sefer 😊
Derminode Ozzseda Canım bnm çok şükür bişi olmuyacak bol bol dinlen makatan alltan tehlikeli diyorlar onu yaptırma düşüğe sebeb oluyormuş😇
Gamze-gamze Derminode evet aşırı mide bulantim var istahsizlik koku hassasiyetim fazla kasıklarda agrım o kadar kalmadı
busraaklnc Derminode bana da bebeğin gelişimine bir zararı olmaz dedi şükür tutabiliyorum sıkıntısız 🌸
superisiii Derminode güzel gidiyor çok şükür hamileliğim hiç yormuyor bulantı vs. Sadece çok uykumu getiriyor bol bol uyuyoruz miniğimle 💕
Derminode superisiii Değilmi ayağa kalkıyorum biraz iş edeyim derken uyku pozisyonuna dönüşüyorum ama bunaltıcı sürekli uyku hali yüzüm şişiyor 😔
busraaklnc superisiii yaa ne güzel ben de aynıyım sadece uykum var hep. Umarım hiç bulantımız olmaz böyle gideer 🌸
seyma-coskun-35 Derminode 9+2 diyor doktor ama son adet tarihine göre 8+3 😂😂😂😂 iri olucakmış herhalde biraz 😂
Derminode seyma-coskun-35 Maşşalah ecmain toplu olan kişi hemen büyür inşallah bebeğimiz böyle devam eder🥰👏
Emine_vrl Derminode bende çok fazla bulantı hasizlik ve şiddetli baş ağrısı ile uyanma oluyor hemen hemen 1 haftadır 😑
superisiii busraaklnc umarım hep böyle olur rahat geçince şimdiden herkes çocuğun erkek demeye başladı 😁
Derminode busraaklnc Bulantı var çok kötü bişi hiçbirşey yedirmiyor işallah böyle devam edersiniz cnm🥰
Hat90 Derminode bende çok halsizim canım çok bulantın varsa acile git serum takıyorlsr vücudunu toparlar , bende sürekli yatıyorum yatınca da başım ağrıyor