Derminode Didemmmmm Ultrosonda ne kadar benim rendavums var elleri fln bellimi cnm ♥️🥰ne tatlıdır o şimdi ♥️
hazaltolga1 Didemmmmm aynıyız 💖 benim kontrolüm 10.haftada 🥺 çok özledim minişimi gün sayıyorum bir an önce gitmek için
Didemmmmm Derminode yavaş yavaş kıpırdanmaya başlamış 🧿🙏 bir zeytin kadar dedi 💕 ben 6 haftalıkken gitmiştim. Daha önce 2 kaybım olduğu için bu hafta da çağırdı. Çok şükür her şey yolunda çıktı 🙏💕🧿
Emine_vrl Derminode bende çok fazla bulantı hasizlik ve şiddetli baş ağrısı ile uyanma oluyor hemen hemen 1 haftadır 😑
Derminode Emine_vrl Yürüyüşlere çıkın çok iyi geliyor ve açık havvada ne val ağrısı kalıyor ne bişi temiz havva içine çekmeye çalış o zaman zamanla azalıyor elhamdülillah cnm🥰♥️denerseniz bu konuda haberdar edin meni emine hanım,😇
beboveben 8+4 ten selamlar kizlar :) gecen hafta mide bulantim coktu bu hafta bi gidiyor bi geliyor bulantilar dalga dalgaa
Derminode beboveben Yağlı yiyeceklerden uzak durun, alırı şerbetli olanlardan bi süre uzaklaşın daha sobra devam edersiniz cnm♥️😊😘
Emine_vrl Derminode denicem canm inşAllah yaa faydası olur gerçekten çok zor geçiyorum teşekkür ederim bu arada
Canerkan1 Derminode yok valla saldım çağıra mevlam kayıra 😂😂😂rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlat etsin
ebruus Bugun 8+6 olduk yarin ilk kontrolimiz var annem 9 dogurdu yarin olsjn diye🤣 bulanti kusma halsizlik asiri derecede var dua edin bizim icin yarin hersey guzel gecsin
Derminode ebruus Dualarımız seninle elhamdülillah sapasağlam gelirsiniz kontrolden sonra bizi bildirirsin, cnm😊🥰👏
Kirmizivosvos Bende 7+6 kızlar ölüyorum resmen mide bulantısından ya 😞 ağlıyorum inanın artık herşeyden de tiksinir oldum eşime yemek bile pişiremiyorum kokuya karşı çok hassaslaştım bu bulantı koku olayı ne zaman biter bilgisi plan var mı
Derminode Kirmizivosvos Canım bence sürekli atıştırmaliği bırakabilirsin 2 öğün aralarda ceviz badem nohut leblebi gibi seyler yersen yatışır cnm böyle biraz devam ediyor rahim hamileliğe hazırlıyor kndini temizliyor o yüzden mide bulantıların oluyor ben pruç tutuyorum bu yüzden çok rahatım✔️🥰en kısa zamanda düzelir kuzucum
nslhnyldz Kirmizivosvos doktorunada danışabilirsin ben prilamdr diye bi ilaç kullanıyorum rahatladım vallahi.
Kirmizivosvos Derminode ay inşallah çok teşekkür ederim sağolasın🙏 Zaten atıştırma yok mümkün değil birsey yiyemiyorum ki ☹️ Sağlıcakla kucaklarımıza alalım inşallah 🙏
Derminode Beyza13- Biliyorum bnde öyleydim şifamı oruçta buldum çok şükür iştahıda kapayıyor bişide yedirtirmiyor çok sıkıntılı cnm🥰♥️😘
Kirmizivosvos Derminode hiç ne yağlı ne tatlı hiç bir şey yemiyorum asla midem kabul etmiyor ki zaten mümkün değil 🙅♀️
Derminode Beyza13- O zamsn kndini zorlama yemek için isyediğin zaman atıştır yiyebildiğin kadar çocuğunada zarar gelmez aç kalıyor fln düşünme allahtan gelen insanı hazırlıyor bylelikle korkma kuşum allah küçük meleğimizin yanında🥰😘♥️