KutsalAnnelik Balbocegi_ Sağlıkla gelsin inşallah erkekler geç gelir derler ama benim kız benimde gecikecek gibi 😊
Mehpeyker balbocegimm ömür bitiyor 175 gün bitmez mi hiç:)Bu günlerinizin tadını çıkarın. Hamileliğinizin en prenses zamanlarındasınız
SutlacimiYedimmiBen KutsalAnnelik ilk nstde sancin var git tatli birseyler ye tekrar nstye gir alttan acilmana bakıcam dedi ben bi sevindim bi heyecanlandim anlatamam zaten 3gundur kasilmalarim sıklasmış durumda ikonci nst sancisiz cikinca alttan bakmadi haftaya tekrar gel dedi sali gunu tekrar gidicem
KutsalAnnelik Hzldnz Ne güzel maşallah bende normal doğum çok istiyorum. Hayırla sağlıkla gelsin inşallah
KutsalAnnelik Madinanin-Annesi Aynı durumdayım inanki bekliyorum ama neyi bekliyorum bende bilmiyorum çünkü hiç bir his belirti yok 🙈
Madinanin-Annesi KutsalAnnelik aynen arkadasim 40a gecmis sicak su altinda vucudum burusdu bebek gelmedi dedi yaaa🤣🤣🤣🤣kalbim durdu gulmekden🤣🤣🤣gelmiyor nazli bu cocuklar
Mehpeyker KutsalAnnelik merhaba benim de bugün son 9. Yarın doktora kontrole gideceğim. Cumartesi de eğer doktorum fikir değiştirmezse epiduralle bebeği alacak. Siz normal bekliyorsunuz sanırım.
KutsalAnnelik Mehpeyker Benimde aynı yarın kontrolüm var. Normal için bekliyoruz aslında ama boynuna iki kez kordon dolanmış son anda sezeryan olabilir dedi doktor yani muallakta herşey
Buseseyma KutsalAnnelik benim 2. Gebeligim biliyorum ama hic belirti yok . Suan olmasinda . Kizim hasta iyilessin öyle dogurmak istiyorum
Yagmur58 KutsalAnnelik beyaz kremsi bir akıntı geliyor iki gündür bugün de yeşilimsi gelmişti ne olduğunu anlamadım onun dışında sırt ağrısı çok var ara sıra da adet sancısı gibi sancılarım oluyor
KutsalAnnelik Buseseyma Rabbim şifa versin bebişinize 🤲🏻 Yalancı sancı olmadan, günler ya da haftalar öncesinden belirtiler olmadan aniden bir gün içerisinde sancı doğum olur mu acaba bunu çok merak ediyorum