KutsalAnnelik Mehpeyker Benimde aynı yarın kontrolüm var. Normal için bekliyoruz aslında ama boynuna iki kez kordon dolanmış son anda sezeryan olabilir dedi doktor yani muallakta herşey
KutsalAnnelik Suzii-90 Geliyor gelmekte olan 😊 hayırla sağlıkla gelsin inşallah. Sezeryan mı olacaksınız
KutsalAnnelik Buseseyma Rabbim şifa versin bebişinize 🤲🏻 Yalancı sancı olmadan, günler ya da haftalar öncesinden belirtiler olmadan aniden bir gün içerisinde sancı doğum olur mu acaba bunu çok merak ediyorum
Suzii-90 KutsalAnnelik evet canim çok şükür bu günleri gördük insallah hayırlısıyla sağlıkla kucagimiza da alırız hepimiz 💙
Yagmur58 KutsalAnnelik beyaz kremsi bir akıntı geliyor iki gündür bugün de yeşilimsi gelmişti ne olduğunu anlamadım onun dışında sırt ağrısı çok var ara sıra da adet sancısı gibi sancılarım oluyor
KutsalAnnelik Yagmur58 Adet sancısı gibi olanlar yalancı sancı sanırım bende hiç biri yok henüz olsa anlaşılmayacak gibi olmaz galiba
Kubra-1990 KutsalAnnelik saolun teşekkürler kızımda bu haftalar çok rahattım ama şimdi 30+4 de yim bu göbekle doğuma gitmiştim erkek bebek de böyle oluyor sanırım birazcık zorluyor tabiki her şeye değer sağlıkla gelsin minikler
SutlacimiYedimmiBen KutsalAnnelik ilk nstde sancin var git tatli birseyler ye tekrar nstye gir alttan acilmana bakıcam dedi ben bi sevindim bi heyecanlandim anlatamam zaten 3gundur kasilmalarim sıklasmış durumda ikonci nst sancisiz cikinca alttan bakmadi haftaya tekrar gel dedi sali gunu tekrar gidicem
KutsalAnnelik SutlacimiYedimmiBen Demek gerçek sancı değilmiş hem sizin biraz daha var belki bir haftaya normale biner sancılar
SutlacimiYedimmiBen KutsalAnnelik ahh bilmiyorum 38le uyumlu cikti insan bian önce gelsin istiyor vucudum sanki artık beni tasimiyor hafiflemek istiyorum.
Madinanin-Annesi KutsalAnnelik aynen arkadasim 40a gecmis sicak su altinda vucudum burusdu bebek gelmedi dedi yaaa🤣🤣🤣🤣kalbim durdu gulmekden🤣🤣🤣gelmiyor nazli bu cocuklar
KutsalAnnelik Madinanin-Annesi Allah herkese bir kolaylık nasip etsin 😊 sıcak suda mı doğumu kolaylaştırıyor ben ılık duş diye biliyordum o zaman bir hafta sonra bende deneyecem bunları 😬 Şu an için hurma suquart yürüyüş yapıyorum ama henüz birşey yok ortada
KutsalAnnelik elediyebiri Aynısı inanki beklemekten yoruldum 😊 belirti olsa tamam diyecez başladı bir şekilde yavaştan ama oda yok sanki 6-7 aylık hamile gibiyim herşey normal ilerliyor
KutsalAnnelik Nursel3437 Yaa az kalmış Allah hayırlı sağlıkla kucaklarımıza alabilmeyi nasip etsin 🤲🏻 Ne durumdasınız peki var mı belirtiler