KutsalAnnelik Balbocegi_ Maşallah zaman dolmuş ama sizinkininde gelmeye niyetli yok gibi 😊 erkek mi bebeğiniz
KutsalAnnelik Esmanurkaya Ne güzel o günlere dönmek isterdim gerçekten tadını çıkarın zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız 😊
SutlacimiYedimmiBen KutsalAnnelik son 18 doktor bugun beni biraz heyecanlandrdi ama bilmiyorum sonra umutlarim suya düştü
KutsalAnnelik Hzldnz Ne güzel maşallah bende normal doğum çok istiyorum. Hayırla sağlıkla gelsin inşallah
KutsalAnnelik Balbocegi_ Sağlıkla gelsin inşallah erkekler geç gelir derler ama benim kız benimde gecikecek gibi 😊
_alpereninannesi tuuceozyvz KutsalAnnelik son 17 🙈 hiçbir belirti yok aşağı da inmedi henüz ne olacak hiç bilemiyorum 🥰
Madinanin-Annesi KutsalAnnelik son 13 hic bir belirti yok hic bir sey hiss etmiyorum kendi kendime hazirliklar yapiyorum🤪
Surprizbebegim Madinanin-Annesi rabbim kısmet ederse benimde melegimin ismi Medina olucak🙏🤗🧚 29 haftaliğiz şuan
KutsalAnnelik Madinanin-Annesi Aynı durumdayım inanki bekliyorum ama neyi bekliyorum bende bilmiyorum çünkü hiç bir his belirti yok 🙈