Bsmlh en_guzel_emanetlerim kaç degerı canım cokmu su iç 4,5 lt kadar çık bide nidrat yada adalat baslandımı
en_guzel_emanetlerim Bsmlh bana onlar 31.haftamda veridi canim şimdi serum takip nsteye bağladılar hâlâ ara ara yokluyor sancılar
Bsmlh en_guzel_emanetlerim ay inşallah azalır bende sen gibi yaşayın aklım kaldı allahım yardımcın olsun dursun inşallah makat gelişimi normalmi bebek acaba benım makat geliş
Bsmlh en_guzel_emanetlerim 25 dk arası var benımde oyleydı cnm 15 dk düştü 10 düştü derken 40 dk çıktı arası
en_guzel_emanetlerim Bsmlh ah canım benim ya allah razı olsun valla baya aynı durumumuz benimde makat gelişi bebek aslında dönmüştü ne ara tekrar makat gelişi oldu anlamadım
en_guzel_emanetlerim Bsmlh inşallah benimde öyle olur daha çok erken bu haftada bu kiloyla kesin kuvöze girer yoksa gerçi ciğer geliştirici iğne yapıldı ama yinede emme refleksi olmaz kilosu az bulunur derken allah korusun çok korkuyorum erken gelmesinden
kucuktosbik27 en_guzel_emanetlerim hay Allahım valla bu devlet hastaneleri niye böyle ya 1 kere devlete gittim 28 . Haftada progestan verdi gönderdi bide açıklık varmı diye bakıyor 36 haftalık olduk herşey yolunda muayne etmesine izin vermeden çıktım ilacıda almadım kendi doktorumla konuştum bidaha devlette muayne olmam dedim bu neymiş yok yere germişti beni size iyi kilosunu söylemiş bunada şükür 😅
en_guzel_emanetlerim kucuktosbik27 gerçekten ona şükür 😂😂 doktorum çok iyi bi doktor oda hastane şartlarından çok şikayetçi sırf doktor için gidiyorum oraya
Bsmlh en_guzel_emanetlerim nasıl oldunuz canım sancılar nasıl hiç korkma Allah büyüktür bazen küveze girmiyor bak ben 37 alacak ama asla girmez demiyor drum
Gulten27 en_guzel_emanetlerim benimkide 34haftalik canım 2400 dedi doktor haftasıyla kilosu iyi endişelenme
en_guzel_emanetlerim Bsmlh sağol canım eve geldim biraz önce sancılarım azalınca çıkmak istedim daha iyiyim şükür
en_guzel_emanetlerim Bsmlh sağol canım.. Seninde allah yardımcın olsun inşallah sağlıkla al bebeğini kucağına kavuşuyorsunuz ne güzel 🥰
Bsmlh en_guzel_emanetlerim evet cnm inşallah 🤲🥰 sende dikkat et ayakta kalma su iç allahım sende en az 37 gör inşallah🤲🤲
MKrasnic en_guzel_emanetlerim sancıyı nereden görünüyor nstde ? Biz bugün çekildik bir kalp atışı bir de hareket grafiği vardı
en_guzel_emanetlerim MKrasnic o hareketlerden belli oluyor sancı ritme göre yükselip düşen zikzaklar varya