Aysun1983 en_guzel_emanetlerim cihaz bazen az ya da fazla tartabiliyor ama 34. Hafta kilonuz da gayet güzel haftası ile uyumlu bir sonra ki muayenen de de kilo çoksu az gelirse doktoruna sor bence
en_guzel_emanetlerim Aysun1983 şu kapanma döneminde gidebilirsem eğer tekrardan sorucam mutlaka inşallah
Bsmlh en_guzel_emanetlerim bende nst çıktım cnm hala sancı var artık saatler kaldı sanırım önemsemez daha dr görmedi
en_guzel_emanetlerim MKrasnic o hareketlerden belli oluyor sancı ritme göre yükselip düşen zikzaklar varya
en_guzel_emanetlerim Bsmlh sadece serum verip sancını açılman varsa durdururlar yoksa başka müdahale yapmaz sezeryan olacağın için
Bsmlh en_guzel_emanetlerim yok cnm zaten ılacım var ılacla bu halde hıc bısı yapmadı zaten yarın ya sezeryan ondan eve geçtik
en_guzel_emanetlerim Bsmlh söyledi mi peki saat kaça kadar yemek yiyip içebilirsin diye ona çok dikkat et aman söylediği saat aralığında hiç birşey yeme sadece bir lokma yesem bisey olmaz diye düşünme allah korusun ameliyat sırasında nefesine ciğerine parça atar
en_guzel_emanetlerim Sevilay_47 oh maşallah sağlıkla büyüsünler inşallahh demekki çok iyi kilosu aşağı yukarı bu aralıkta söyledi herkes
Sevilay_47 en_guzel_emanetlerim Bi hafta önden gidiyor böyle giderse 3500 dogar dedi 4 e yaklasırsa normal doğum için uygun olmazsın dedi dikkat etmem gerektiğini söyledi
Bsmlh en_guzel_emanetlerim soyledı cnm gece 3 hafif kahvaltı onerdi sonra 1 bardak su ve artık hiç bişi yene dedı orda serum baglatıcam sana merak etme doğuma kadar dedi 12 de öğlen alacağım dedi
en_guzel_emanetlerim Bsmlh rabbim sağlık versin canım hayırlı haberlerini bekliyorum dört gözle çok dua et bana da
en_guzel_emanetlerim Bsmlh güzel haberlerini bekliyorum merakta bırakma olur mu korkusuzca hayırlısıyla sağlıkla al kucağına bebeğini inşallah 🤲💕