Nursen099 Nur2434 ben aktardan karışım yaptırdım badem yağı, kantoron yağı, kakao yağı daha çatlamadım 7. Aydayım
iremmm12 Nur2434 ben bio oil kullanıyorum . Hem kokusu güzel hem doğal çiçek yağları hemde güzel nem verip kıyafetlere iz yapmıyor baya memnunum 👍🏻✔️
DefneAlya Beyzanuraslan çatlaklara oluşumuna iyi geliyomu gerçekten ben 6. Aya girdim daha çatlagim yok maşallahta bende Badem yağı kullanıyorum surekli
Beyzanuraslan DefneAlya ben daha 3 buçuk aylığı sizden küçüğüm o yüzden şu an bu konuda yardım olamayacağım :)
Redpepper Lierac hindistan cevizi yağı hakiki zeytinyağı kakao yağı karışık kullanıyorum bunları kafama göre
Faddi54 Nur2434 Hindistan cevizi yağı kullanıyorum sadece ve amaliyat izim de var çok catlar diye düşündüm ama catlamadi
PIRIL Ela20 hayır yapmadı, aksine çok fazla kaşıntım vardı bir tek bebek yağı iyi geldi. bildiğim kadarıyla hamilelikte tüylenme olması hormonal değişime bağlı çok normal, ilk gebeliğimde göbek çevresi tüylenmem doğum sonrası dökülmüştü
Lidya26 Nur2434 çatlak kremi kullanmadım 3. Aydan itibaren Hindistan cevizi yağı sürdüm ve hiç çatlağım olmadan doğum yaptım.
Ftma_a BuketYKR kesinlikle katılıyorum. Ilk gebeligimde zeytinyağı kullandım. Kendi üretimimiz. Doğal. Bir tek çatlak yok. Şimdi 20 haftaligim. Daha yeni başlayacağım. Galiba biraz rahatım. 😃
Miraysmamy Ela20 bende yapmadı ama sanmıyorum yapmaz. Gerçekten nemlendiriyor ve mis gibi kokuyorsunuz:)
Ozlem_kara54 Bio oil kullanıyorum ve ilk gebeliğim karnımda henüz hiç yok ama gösğüslerimde var doğumdan sonra geçer mi?
Minesimsek12 Maferella yaa nasi diyim ben unutkanim 2gunde bir 3 günde bir ben 6aylikken başladım karnıma sürdüm okadar ama kalcamda olduğu için orayı sonradan gördüm orasına günde hergün sürdüğümüz de güzel azalma oliyor
Kameronur Nesityyy hayır canım büyük marketlerde de ebebekte falanda var sabah ve akşam yeterli bence çünkü gayet yağlı ve bence kesinlikle bol su tüket içtende nemlenmek lazım