_glc1991 Sedooli ben 4 aylıkkken falan başladım ama siz daha erken başlayın sürekli nemlendirin ben karnıma nemlendirdim ama bütün vücudunuzu nemlendirin bacaklarımın iç kısmı çatladı benim malesef 😣
_glc1991 Sultanakpnrr yani çatlak olunca bişey yapılmıyor malesef kıllanma yapıyor diyolar bana yapmadı olan neyse o çıkar
Cansuyrm35 Nurcuk ben de 12. haftadan beri lierac, palmers, bioderma duş yağı, mustela çatlak önleyici yağ, bio oil, bioderma atoderm krem hepsini kullanıyorum yine de iğne batar gibi kaşınmaya başladı karnımın alt tarafları. 34. haftadayım inşallah çatlamam 😔
Nurcuk Cansuyrm35 bende bu kullandiklarinin hepsini aldim suan kullaniyorum sabun asla kullanma dediler onuda kestim, manyaga bagladik insallah sonu guzel olur, suan palmers benim kasintimi ve kizarikligimi kesti gibi ama guvenemiyorum 😃 her an hersey olabilir 😣
Karpuz77 Sara_N ilk hamileliğim altıncı aya kadar sadece marketten bebek yağı aldım sonrasında bio oil geçtim şuan 8.5 aylık hamileyim hiç çatlamadım ve 15 kilo falan aldım ama yağ sürmeyi hiç unutmadım atlamadım
avukat-anne Nur2434 Lierac ve bio oil kullandım 3. Ayımdan bu zamana kadar. Ancak günde 2 defa sürmeme rağmen 30. Haftadan sonra karnımın alt kısımları çatlamaya başladı. Sonra doktorum günde 2 kez çok yetersiz en az 6-7 kere sürmen gerekiyor hep nemli kalması lazım dedi. Ben de o şekilde yaptım ve çatlamıyorum artık. 🍀
Blgngze Nur2434 benim ilk gebeliğim 38. Haftadayız hiç catlagım yok ama kardesm oluyordu ara sıra zeytinyağı sürdü hiç catlak falan kalmadı Kreme hiç gerek yok
Bilge44 Lierac kullanıyorum🧴 artı olarak kantaron,hindistan cevizi yağı da sürüyorum. Sürekli yağlı tutuyorum. Son 2 haftam. Annem son iki hafta çatladığı için ve vücudum tıpkı anneme döndüğü için hamilelikte pek umudum yok. Ama 2 hafta sonra net bir sonuç yazabilirim buraya😂😂
BlueButterfly Kameronur merhaba mor kapak degilmi trent yoldan baktim mor var lila gibi rica etsem link falan atabilirmisiniz
lifeofmybaby Nur2434 baştan beri Hindistan cevizi yağı ve bebek yağı kullandım dönüşümlü. 37 haftadayız çatlamadım. İnşallahda çatlamam. Bence pahalı kremlere hiç gerek yok çünkü çatlayacağı varsa çatlıyor o yüzden çok da masraf yapmamak gerek😊