Adaaa34 Nur2434 Ben başlarda verdim paraları ama kullandığım kremler istediğim formda değildi sonra döndüm vazaline.Şuan çok şükür çatlagım yok bol bolda nemli kalıyor.Çatlaklar şimdiden sonra başlamazsa vazalin iyi 😄 33 haftadayım
Taze_gebe esraylcn evet göbek deliğine göre akın akın ilerliyo benimkiler sanki😂 hayır 28e kadar bişecik yoktu 2 haftada morardı çatırdafı nası genetikse😂
Cerikianneoluyor Hapyyanne kesinlikle katılıyorum ilk çatlağımdan sonra kullanmaya başladım önüne geçemedim. Daha çatlamamış kim varsa bi an önce başlasın kullanmaya
_glc1991 Sedooli ben 4 aylıkkken falan başladım ama siz daha erken başlayın sürekli nemlendirin ben karnıma nemlendirdim ama bütün vücudunuzu nemlendirin bacaklarımın iç kısmı çatladı benim malesef 😣
JaneEyre Nur2434 lierac kullandim,vazelin, badem yagi vs kullandim. ha catladin mi diyecek olursan ? Ne yazik ki evet.. 😁 biraz sivri bir karnım var . Bir anda oldu ne olduysa halbuki kullanmaya erken baslamistim ama olacagi varmis napalim :)
Ozgeselin- Kumi genetik çatlama olabiliyor ben aloavera ve Hindistan cevizi yağı kullandım daha önceden de çatlağım olduğu için tekrarladı çatlayası varsa çatlıyor 😅
Derya97 Nur2434 lierac kullanıyorum canım 16. Haftada başladım şimdi 36. Haftama girdim hic çatlağım yok bir tanesi 55 gün falan gidiyor. Ben şu anda 3. fișe başladım. Vücudum da eskiden kalma catlaklar var ve zayıflarken basen Popo bölümüm catlardı lierac demek ki yarıyor yoksa çatlardım. Zayıflama dönemide bir tane alırım daha yani 4 tane lazım oluyor.
Girlsmom Nur2434 valla en iyisi vazelin bence 31. Haftadayım henüz çatlamadım bilmiyorum ilerleyen zamanda ne olur ama lieracakta var elimde vazelin kadar nemlendirmiyor
Cerikianneoluyor Girlsmom vazelin tamamen petrolden üretiliyor bence kullanmayın hem de şuan en hassas olan bölgeniz olan göbeğinize. Markası ne olursa olsun kendinizi ve bebeğinizi “petroleum jelly” yani vazelinden uzak tutun 🙏
Aylinsemih Annisno cok memnunum ben eczanede çalışıyorum birde ben sürekli kilo alıp verdiğim için mustela veya lierac alicaktim bizim işyerindeki abinin eşi yeni dogum yaptı o hamileyken uvela kullanmışlar bana dediki bunu al bana dua edersin gerçekten öyle oldu 1 ayda eski catlaklarim gitti şimdi evde babe markasinin vardı onu sürüyorum ama bittiği gibi uveleya donucem bu etki etmiyor birde mustela lierac 250tl civarı uvela 60 kusur
Cerikianneoluyor Nur2434 bio-oil kullanıyorum ama çok da bi faydasını görmedim. Hayatımdaki en yüksek kiloya çıktım ne kullansam yine işe yaramicak gibi hissediyorum 😁 bebemin canı sağ olsun 🥰 ondan bedenime hatıra onlarca çatlak kalacak😁
Nurelf12 Nur2434 çatlaklarım çok şükür hiç olmadı çünkü cildimi hep nemlendiriyorum duştan sonra yatmadan önce bazen gün içinde sürekli krem sürüyorum nemlendirici eğer çatlakların henüz oluşmadıysa dene tavsiye ederim
Serife1204 Lierac kullanıyorum aynı zamanda zeytinyağı ve badem yağı da sürüyorum memnunum 32 haftalık hamileyim