Biranne2121 zumraylayolculuk_1 ilk başladığımız gün 50 bine 30 bin geldi 80 bin oldu paramız bi günde şimdi piyasa biraz durgun çok inip çıkmıyor o yüzden 50 bine günlük 3 buçuk 4 bin kazanıyoruz ama sürekli takipte kalmak lazım
Ebrulisss Valahi benimde esim basladi bu iki aydan beri baya anlamak gerekiyor yok düşüse gecti hemen bozayim dememek gerek cok dikkatli incelemek gerek. Koydugumuzun iki katini kazandik , tabi bi miktarini durumu olmayana verdi esim ..
Beyza_07 Geçen haberlerde cıktı bu kripto para dolandırıcı çıkmıs bi kaç kişide tutuklanmış böyle para yatıranlarda mağdurdu
mrv_b zumraylayolculuk_1 benimki 20 bin tl basmış bitcoin e 8 bin tl zarar ettik günden güne eridi gitti para çekti en sonunda zarar ettiğimizde kaldık maalesef
zumraylayolculuk_1 mrv_b benim o kadar durumum yok ben yavaş yavaş ilk 100 TL yeter öğrenene kadar en azından siz ama zarar etmissiniz işte oda var
NurCeren00 mrv_b çekmeseydiniz daha iyiydi. Hiç bir şey sürekli kazandırmaz coinlerde düştüğünde eğer zarardaysanız hiç çekmeden uzun vade bekletmeniz gerek. Çünkü genelde hiçbir coin düştüğü seviye kalmıyor. Birkaç ay içinde eski haline dönüyor
mrv_b zumraylayolculuk_1 başta kazandı bi kaç defa ona güvenip büyük para koymuş şimdi de elindekinden oldu az parayla girerseniz çok batmaz ama benim içim gitti valla
zumraylayolculuk_1 mrv_b doğrudur canı yanmazmi insanın para gidince 😆😆ben giricem diyom eşim boş işler diyor ama denemek istiyorum ama beni bilgilendirecek birine ihtiyacım var kafama göre yapamıyorum terimler çok karışık gibi
Mom54544 zumraylayolculuk_1 Kripto değilde borsa ile ilgili eşim 4 buçuk senede olan kar tüp bebeğe gitti mesela 😂 eşimin dayısı şu an 3.evini aldı altında 200 binlik araba ile geziyo borsa sayesinde
mrv_b zumraylayolculuk_1 bence eğitim şart ona yada sabır bizim gibi gider para 🤦🏻♀️ Az parayla girince dokunmaz deneyin belki kazanırsınız 😬
merve1212- zumraylayolculuk_1 kaybederseniz bütçenizi sarsmayacak bir miktarla başlayıp biraz izlemek iyi fikir bence. Biz de herkes düşüşe geçti diye panik olduğu sirada başladık ama açıkçası kazanamazsak da uzulmeyecegimiz küçük miktar yatırdık. Bir de o parayı kullanmayı dusunmemek unutmak lazım bence. Yani yükseldi hemen dur cekeyim derseniz fazla kazanilmiyor. Ben takip edemiyorum açıkçası eşim ilgileniyor. Tabi herkesin küçük para yatirmaktab anladigi farklı, ama çok fazla seçenek var iyi araştırmak nereye yatırım yapacağına karar vermek lazım deneme yanılma biraz da.
Dilek-Yanik07 zumraylayolculuk_1 biz 10 bin yatırdık şuan kala kala para gözümüzün önünde eriye eriye 3 bin kalms ALLAH yardmcimz olsun 😔
zumraylayolculuk_1 Screenshot_20210429_133017_com.cloud.tr.jpg buraya 100 TL yatirsam diyorum
mrv_b NurCeren00 bende çekme dedim ama duramadı beyim bi de parayı alıp kaçanlar olunca aynı süre içinde korktu bozdurmasaydım 10 bin gidecekti dedi. Bende düşürüyorlar ki millet bozdursun diye birden artar geri dedim dinlemedi 🤦🏻♀️
Berrinsahinn Biranne2121 günde 4 bin nasıl kazanıyorsnz.biz de yatırdık ama şuan bütün kripto paralar düşüşte herkes zarar etti çıkmasını bekliyor.Hangi uygulamadan oynuyorsnzki günde 4 bin kazanıyosunuz