Alpaserdu zumraylayolculuk_1 bizde kaydettik ama paramızı bekletiyoruz çekmiyoruz çıkar diye bekliyoruz
meraklianne1 zumraylayolculuk_1 kuru takip etmek önemli başında bekleyeck zamanın varsa al sat iyi kar ettirir günlük ama zamanın yoksa uzun vadeli atacaksın paranı ama en güzeli oynamamak zaten, haram dememiş hocalar ama caiz değil diyolar 🌸🌸
paradiseeeeee zumraylayolculuk_1 çok sıkı takip etmek lazım nasıl sabah 8 akşam 5 çalışıyorsak örnek Buda öyle bi gözün kurda tlf da olursa iyi kazanıyorsun çok yatırımdan çok kazanıyorsun az yatırırsan az kazanırsın ama işin ucu bence sıkı takip de sallamıycaksın
Lulemom Ben çok anlamam ama eşim ilgileniyo. Kazanmak için baya anlamak gerekiyo. Biz koyduğumuz kadar kar ettik. Bugün koydum yarın arttı satim değil ama mevzu. Öyle yapanlar genelde zarar ediyo. Koyduğun parayı unutman lazım. Altın gibi yani
zumraylayolculuk_1 Biranne2121 Bende bilgilenmek istiyorum zamanım var param az ama ilk ne kadar yatirdiniz
Berrinsahinn Biranne2121 günde 4 bin nasıl kazanıyorsnz.biz de yatırdık ama şuan bütün kripto paralar düşüşte herkes zarar etti çıkmasını bekliyor.Hangi uygulamadan oynuyorsnzki günde 4 bin kazanıyosunuz
zeynepemiromer paradiseeeeee nasıl birşey bu bilgi verirmisin canım adını çok duydum ama nasıl olduğunu hiç bilmiyorum merak ettim nasıl yapılıyor nereye yatırılıyor ne kadar yatiriliyor
Minigimm0611 zumraylayolculuk_1 biz ailecek oynuyoruz eşimle 😂 10 gündür düsüsteydi cokta dünden beri yükseldi cok sükür 😂zararırımız yoktu ana paradan yinede ama kardan zararımız vardı mantıklı oynarsan kazandırıyor tabiki ama cok araştırmak gerek takip etmek gerek hele ilk girecekler için.
Biranne2121 zumraylayolculuk_1 eşim 50 bin TL yle oynuyor mesela benim hesabımdada 2 bin var bende onla başladım takipteyim
Ervan zumraylayolculuk_1 televizyonda haberlerde gormuuormuuormusun cnm bu aralar bu tür sanal paralar dolandırıcılık oldu.
zumraylayolculuk_1 Ervan evet doğrudur ama kazananlar da oluyor sanırım bilmiyorum maddi durum olmayınca yılana sarılıyoruz inan
Ervan zumraylayolculuk_1 ben asla güvenmem. Gider altın alırım yada paramı biriktiririm bankada en iyisi. Bu aralar çok çıktı dolandiriyorlar devir kötü
Alev16 zumraylayolculuk_1 bende cok duydum 2 arkadasım bitcoin oynuyorlarmış ben de oynamak istiyorum ama anlamadım tam olarak nasıl oynanıyor bilgi verir misiniz
Biranne2121 Irmak13 evet ama hesabımızda 50 bin var ne kadar çok paran olursa o kadar çok kârın oluyor
zumraylayolculuk_1 Bilgisi olanlar detaylı anlatır mısınız bende bugün başlıyacam bakalım az bütçeyle