Mercimekmom Turunculimon gözüm korkmadı degil ama ilk doğumum olduğu için normal sancı nasıl bilmiyorum o yüzden pozitif düşünüyorum ama suni sancı da açılmam olmazsa diye de korkmuyor değilim açılmam olmazsa boşuna sancı çekmiş olacağım kafam çok karışık 😢😬
kelebek15 Turunculimon ilk bebeğimi 40 41 haftada doğurdum sancı gelmesini bekledik ama kontrole gittiğim gün 3 cm.aciklik var deyip yatisimi yaptılar normal doğum için ağıllık 7 cm e ulaşmıştı ancak karnıma kaka yaptığını acil sezeryan a alınacağım söylendi.benim fikrim çok ilerleyen haftalarda tedbirli olmak lazım
Turunculimon kelebek15 işte bu tip şeyleri çok duyuyorum ve tedirgin oluyorum açıkcası. Bir de böyle bir süreçte 40dan sonra sıkı takip için sürekli hastaneye gitmekte riskli diye düşünüyorum. Virüs bulaşma olasılığı artıyor hele ki İstanbulda
Melekyilldiz Turunculimon canım internetten bir araştırır mısın egzersizler var onları yap istersen faydasını görürsün belki
Yarencerenn 39+2haftalığım 2cm açılmam vardı bu gün yarına suni ile başlatacaklardı istemedim açılma olmayada bilir dedi o zaman boşuna çekmiyim sancıyı 5günü var beklim dedim Pazartesiye kadar gelmezse mecbur suni ile başlatacak 40haftalık oluyoruz 😢
Balbocegi_ Turunculimon bilmyrm canim benim 3.700 normsl olucak haftaya cagirdi 4gecmez dedi 4.500 kadar normal dogum zaten
Yarencerenn Balbocegi_ benimki kanalda dün gerçi başına ulaşmak için çatı muayenesinde baya baktılar belki tetikler gelir dedim bebiş ama ondada banamısın demedi gelesi yok boğa burcu oldundan olsa gerek inat 😁korkunun ecele faydası yok bi şekilde çıkıcak bu kızçe içimden 😄
1234miray Turunculimon benimde 38+4 sezeryan konusu geçmedi bile bebek cok mu kilolu neden hemen sezeryana almayı düşünüyorlar ilk kızım da 39+1 de doğmustu
Turunculimon 1234miray 40. Haftaya kadar doğal gelmesini bekleyeceğiz zaten. 40dan sonra bende şuan oldugu gibi bir belirti yoksa sezeryan olabilir 🙆
rabiasoydan Nisanurunannesi3850 bişey sorabilir miyim, bu nişan gelmesi nasıl oluyor yani normal akıntı gibi mi ben nasıl ayırt edicem fark edebilcek miyim nasıl olcak hani gelirde anlamazsam hahaha komik gelicek belki ama ilk gebeliğim kusura bakmayın🙈😂
Nisanurunannesi3850 rabiasoydan bende aynisini diyordum hep ya gelirde fark etmezsem yalanci sancilarim olurdu ya gercegi olurda fark etmezsem diye😂benimde ilk gebeligimdi 15 gün oldu dogum yapali zaten. Sarı akıntım baya geliyodu o gün hatta ben onu nişan sanmistim sonra Boyle adet olucakmis gibi sızı vardı wc gittim cikiyordum camasirima kan damladi sildim de sonra çektim ciktim parcada geldigini gordum ertesi gün sabahta yine aynisi gibi parcali kan geldi. Ve inanin fark ediliyormus🥰
Balbocegi_ Yarencerenn benim ikinci canim ya ondan bakmiyorlar hic heralde ama cok inatci bu nisan bebekleri 😄
rabiasoydan Nisanurunannesi3850 allah analı babalı, sağlıkla büyütsün inşallah bebişi 😊valla bende aynen sancımın sancı oldugunu bile anlaöazsam diye korluyorum bakalım ozaman gelince heralde anlaşılır bi şekilde h bilmediğimden korkuyorumdur belki😂
Nisanurunannesi3850 rabiasoydan Amin insAllah sizde sag salim tez zamanda kucaginiza alirsiniz insallah🥰bilmediginiz icin korkuyosunuz bende öyleydim ama anlasiliyormus korkmayin ikisi çok farkli cnkü normal sanci düzenli girip cikan sanciymis 10 dk da bir 8 dk da bir 5 dk da bire düsüyor nişanimin geldigi gece takip etmistim😂yalanci sanci duş alıp uzaninca geciyor😌🌸
Yarencerenn Balbocegi_ benimde doktor bakmıyordu adet sancısı gibi ağrım oluyor dedimde muayene yolladı 😁
rabiasoydan Nisanurunannesi3850 İçim ferahladı valla teşekkürler bakalıö bizde deneyimliycez allahın izniyle😊🙈