erkaninzevcesi Benimde bgun 39+5 hicbir belirtim yok doktor pzt suni vercez dedi ama tabi benim icimde asiri korku var ilk dogum
Ftmasanli Turunculimon bnmde sancı açılma. Nişan hiç bişey yoktu sadece düzensiz sancılar vardı 3 gün git gel yaptık 39+6 da da doğum yaptım epiduralli normal doğumlA ebe gelip keseyi patlatıp öyle doğuma alındım suni sancı da verildi bu arada 6 saat boyunca ve 10cm açılma oldu
Yarencerenn Balbocegi_ allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin rabbim karşısına kötü insanlar çıkarmasın iyiliklerle büyüsün bebişin 🥰
Balbocegi_ Yarencerenn sagol canim benim seninde suanda yogun bakima alindi enfeksiyonum ona geçti sutumde gelmiyor sagdim elimlede hayirlisi
Turunculimon Balbocegi_ ne enfeksiyonu vardı acaba? Bende de hep idrar yolu enfeksiyonu var ilaç içiyorum yine de bitmiyor.
TolTug41 Turunculimon 40+6 da doğum yaptım normal doğum aldu nişan geldi 1cm açılma vardı suni sancı ile yaptım evet zor oldu ama çol şükür sağlıkla almıştım kucağıma şimdi 3 Yaşında
Balbocegi_ Yarencerenn napcan canisi doktor ne derse o artik kendini hic uzme sdece nefes almaya odaklan ve sonuna