Gulcan06 TunarinAnnesi tmm canim bakiyim başka bisey yaptinmi profilinde gezdim sut buhari demişsin onu nasıl yaptin
1mucize_bekleyis TunarinAnnesi Sizin adiniza cok mutlu oldum insallah bu gebeliginiz saglikla ilerler tek tupluyum dediniz bu sekilde olunca gec dollenmemi oluyor
TunarinAnnesi 1mucize_bekleyis yok kuzum tek tuplu olunca yumurtlama acik olan tupte olmasi lazm ki gebe kalasin Benim de bu ay yumurtlama adetin 21 ci gunu oldu
1mucize_bekleyis TunarinAnnesi himm anladim cnim bnmde sol tupum tikali sagdan yumurtladim dua edermisin banada insallah benimde olur ugurlu gelirsin bize🥰🥰
Zemheriiiiiiii TunarinAnnesi ayyyy var gibi ama %100 diyemem ne olur ne olmaz😍😍😍😍 hemen kan verin ben bile heycanlandım 🤩🤩
TunarinAnnesi Zemheriiiiiiii InsAllah gercektir canm bulantim var birazda bel agrim 30 kan vericem InsAllah yine husran olmaz
Annesininkuzusu01 TunarinAnnesi Allah tekrarını yaşatmasın. Sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin🙏🏻
TunarinAnnesi Annesininkuzusu01 Allah razi olsun guzel Admincimiz ❤️🙏Amin InsAllah bu Sefer saglikli gebeliktir InsAllah 🤲
TunarinAnnesi Nesityyy 2 gun bekleyenim canm yumurtlamadan tam 17 gun gecmis oluyor 30 Nisan kan vericem
[silindi] TunarinAnnesi yaaaaaaaa geliyor beklenmekte 🥰🥰🥰🥰maşallah maşallah çok mutlu oldummmmmmmm ❤️❤️❤️
TunarinAnnesi [silindi] cok Tesekkur ederim AMA testlere guvenmiyorum yarin kan veririm orda cikarsa InsAllah sevinir burda hep beraber 🤲