Mom0891 ZumrutHanim o bende de var hatta doktoruma gittim günde 3-4 çamasır değişiyorum idrar yolu enfeksiyonu olabilir diye. Bir adet tek kullanımlık şase ilaç içtim . Sonra doktorum normal dedi
ZumrutHanim Mom0891 idrar yolu e feksiyoni belirtisi yaparken yanma dimi bi de sızı ya ben disarda wc ye girmiyorum. o gun doktora idrara sikisik gittim bana alttan bakcam wc yap dedi oyle dolmusumki afedersin uzun uzun isedim ama yaparken bana da sicradi klozetten bisi olurmu aklima taktim :(
Umudumbitmedi Mk34 mide yanma arada bulantı arada bel ağrıması gaz şişkinliği depresif haller🙈 senin nasıl geçiyor🙂
Mk34 Umudumbitmedi bende iştahsızlıkla geçiriyorum 😭mide bulantım azaldı ama iştahsızlık çok kötü birşeymiş ya 🤢Allah yardım etsin bize🌺
busranr06 ZumrutHanim ya o durum bendede var ama ben progestan kullanmıyorum yani gerekmedi hic normal mi benim durumum acaba
Edali87 Kizlar yeniyiz ama şampuan organik bitkisel bisi kullanan var mı ben hala elidor kullanıyorum ve feci kimyasal farkındayım ama kafam karıştı ne alsam napsam çünkü organik olanlar saçım ztn gür iyice kabarıyor tuhaflasiyor
Giba Edali87 valla ben yıllardır farmasinin sampuanini kullanıyorum paraben renklendirici ve silikon Yok içinde memnunum kabartmiyor ama şuan türkiye de değilim o yüzden Hunca Care markasına geçicem o da bitkisel bir şampuan tavsiye ederim 😇 bu arada bizde 10+3 olduk bugün 😍
Selensahin Edali87 ben dalin kullanıyorum 😅😅 çokta güzel mis gibi kokuyor ama biraz sert oluyo saçın sonrasında duştan sonra yani krem sürüyorum yumuşuyor normal şampuanları hiç sevmiyorum 😏
hazaltolga1 Edali87 iyiyim çok şükür koku hassasiyetim ve arada mide bulantım var bu aralar uykular haram oldu sadece 😂 12 gün sonra randevum var gün sayıyorum heyecanla 😍 siz nasılsınız
Edali87 hazaltolga1 cok sukur iyiyiz aslinda ilk tiroid korkuttu ama sanırım ilaçla düzenliyorlar. Bulantı vardi ama prilam dr basladik gece 2 içiyordum sonra uykum düzeldi kahvalti yemek yer oldum normal geçmeye basladi😊
ZumrutHanim Banyo gider kokusu beni olduruyor banyoya girmemle ogurmem bir oluyor:( camasir suyu zararli oldugu icin oksijen bazli agartoci kullaniyorum ama o da yeterli degil
Edali87 Nesityyy aman o ilk doktor bi bağırdı bana 4.6 cok yüksek olmaz olmaz diye elim ayagim bosaldi napcagimi sasirdim endokrin doktoru ise normal tepki verdi
Nesityyy Edali87 yok canım okadar yüksek değil merak etme ama benim bildiğim kadar düşse bile deger ilaçları hamilelik boyunca kullancaz.. BEBEKLER iyi olsunda biz İçeriz 😃