Edali87 hazaltolga1 cok sukur iyiyiz aslinda ilk tiroid korkuttu ama sanırım ilaçla düzenliyorlar. Bulantı vardi ama prilam dr basladik gece 2 içiyordum sonra uykum düzeldi kahvalti yemek yer oldum normal geçmeye basladi😊
AnayimBenAna_ Edali87 tiroid problemi benimde var yüksek çıktı ilaç kullanıyorum ama hep bi korku var bişey olur tiroid yüzünden diye :(
hazaltolga1 Edali87 bulantı için ilaç kullanmıyorum zaten fazla bulantım yok koku hassasiyeti etkiliyor beni uykum inşallah benimde düzelir bir an önce çok zor oluyor böyle
Mom0891 Edali87 ben memnunum canım çok hafif bir şampuan tuzsuz ve esanslı bir kokusu var kahverengi olanını kullanıyorum 🙏🏽
Babyyurtseven1- 11+0dan merhaba hazımsızlık problemine ne önerirsiniz hanımlar yemek yemeye korkar oldum. Bulantı yok ama hep şişkinlik hep hazımsızlık
Htc-28 Bende 11+4 oldum çok zor geçiyor hiç halim olmuyor. Bugün kontrolüm vardı belki cinsiyetini öğrenirim diye ama mümkün değil değil dedi doktor çok heyecanlandım en son 8 haftada gitmiştim 🥰🥰
Edali87 Htc-28 ya doktorlar cok soğuk biz heyecandan oluyoruz muayene gününü iple cekioz bi sayfa soru hwzirlioz ama hep bi geçiştirme gülme..
Nesityyy Edali87 yok canım okadar yüksek değil merak etme ama benim bildiğim kadar düşse bile deger ilaçları hamilelik boyunca kullancaz.. BEBEKLER iyi olsunda biz İçeriz 😃
tugbao Edali87 bu uykuyu napcaz bilmiyorum. 10+3 benim de. herseyi gectim oturdugum yerde dahi uyumak istiyorum 😂
Edali87 Mom0891 ben evde dalan sampuan buldum içeriği temiz diye kullandim ztn 3kafalik sac var bu ara saçım da cok dökülüyor tuhaf bisi oldu saçım yves rocher mi alsam dedim hem pahalı hem guvrnemedim. Bi arkadaşım mustela bebek şampuanı kullanmis
Yasemin_35 gnlce Ben de 8+6 yım. Gece prilam içip yatıyorum ama akşamları kusmaktan artık benim de boğazım tahriş oldu.
gnlce ZumrutHanim bende progestan kullanıyorum.Ara sıra açık kahve gibi koyu sarı gibi lekelenmem oluyor.Bende acaba üşüttüm de iltihap mı diye düşünmüştüm
AnayimBenAna_ Bizde 9+0 ız evet zaman geçmiyor bulantı hergün yok hiç beklemediğim zamanlarda oluyor ama iştahım bayağı arttı :)