Hilal-95 Edali87 bende valla çok az yürüyorum bazen ama doktorum bana normal hayatına devam edebılırsın dedi ben genede dikkatli olmaya çalışıyorum gerisi allahdan inşallah bişey olmaz 🥰
Hilal-95 Edali87 amin inşallah evet ilacımı kullandım düzenli sabah akşam verdi bana baya düşmüş dedi sabah içiyorum şuan ama 1 saat sonra felan yemek yiyorum öle söylediler bana
citlenbigim2212 Hilal-95 ay bu tiroid ilacını banada verdiler sabah aç karna 1 tane yutuyorum ama yuttuktan en geç yarım saat sonra çıkarıyorum ilaç İnşAllah etkisini kaybetmiyodur de değerlerim düşmüştür
citlenbigim2212 Edali87 delirelim valla evde tek başıma delireceğime burda birbirimizi delirtelim en azından😊
Hilal-95 citlenbigim2212 inşallah ben yatağımın yanına koydum içim hemen geri uyuyorum benıde zorluyor cnkü ama mecburuz
Umudumbitmedi Mk34 mide yanma arada bulantı arada bel ağrıması gaz şişkinliği depresif haller🙈 senin nasıl geçiyor🙂
Edali87 Hilal-95 bende sabah yatağın yanında içiyorum uyuyorum yarım saat 40dk sonra kalkıp kahvaltı yapiom her sabah aynı saatlerde içmek dogrusuymus
Tugbadabak-1 15+3 den selaammmm💫 çok şükür miğde bulantılarım bitti gibi bişi onkadar rahatladn ki sormayın bu miğde bulantıları beni mahvetmisti
ZumrutHanim Mom0891 progestana basladigimdan beri acik sari akintim var sizce normal mi camasira daha acik renk dusuyo kuruyunca ayva sarisi rengini aliyo
Mom0891 ZumrutHanim o bende de var hatta doktoruma gittim günde 3-4 çamasır değişiyorum idrar yolu enfeksiyonu olabilir diye. Bir adet tek kullanımlık şase ilaç içtim . Sonra doktorum normal dedi
busranr06 ZumrutHanim ya o durum bendede var ama ben progestan kullanmıyorum yani gerekmedi hic normal mi benim durumum acaba
gnlce ZumrutHanim bende progestan kullanıyorum.Ara sıra açık kahve gibi koyu sarı gibi lekelenmem oluyor.Bende acaba üşüttüm de iltihap mı diye düşünmüştüm