edasaribek metehaninannesiii evet esimde yanimdaydi beraber gorduk bebegimizi🥰 cd foto herseyde verdi
metehaninannesiii 1prens1prensesannesi_ bende ona gidecem canım da fiyatı ne kadar bize bisi demediler birde eşinizle beraber mi girdiniz ne zaman gitmiştiniz
1prens1prensesannesi_ metehaninannesiii geçen yıl ilk hamileyim de gitmiştim evet eşimle gittim içeri alıyor zaten. Çok ilgili bir perinatolog. Geçen sene 400 TL idi bu sene 550 sanırım.
1prens1prensesannesi_ 3851 benim doktorum.. Mükemmeldir kendisi. İlk doğumumu onda yaptım. Şuan 2.ye hamileyim yine devam.. Niğde li misiniz bu arada
1prens1prensesannesi_ 3851 bende niğdekiyim kayseri de oturuyorum. 3851 görünce dedim kesin benim hemşeri🌸
minikprensimmm123 Nehmir Canım ne kadar sürdü tahminince bende erdem hocanın hastasıyım detaylıyı kaçıncı haftada yaptı
Nehmir minikprensimmm123 19. Haftada yaptı bana detaylıyı yarım saati geçti gayet güzel anlattı herşeyi. Daha öncede konuşmuştuk seninle bildiğin gibi hala izinde erdem bey maalesf o yüzden yusuf hocaya geçtim ben oda gayet iyi cok ilgili birisi ihtiyaç olursa aklında bulunsun
1prens1prensesannesi_ 3851 annem çamardılı da merkez doğma büyümeyim. Selçukta oturuyor ailem. Kayseri de de Yavuz selimdeyim. Sen
minikprensimmm123 Nehmir Aaa evet canım hatırladım bende şimdi erdem hoca gelene kadar Yusuf hocaya geçtim oda erdem hoca gibi çok iyi ama video çektirmeye felan izin vermiyor erdem hoca öyle değil hemen izin veriyor 🤣🤣erdem hoca da 17 mayıs da gelecek dediler
1prens1prensesannesi_ 3851 aynen yakınız😍bizde Yıldırım Beyazıt taşınmayı düşünüyoruz bakalım. İsmim Yasemin memnun oldum. Kaç yaşındasın
3851 1prens1prensesannesi_ telegramin varsa ordan grubumuz var katil orda da konusuruz kayserili anne grubun adi